Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Magabiztosan győztük le az MsHK DOXXbet Zilinát
Magabiztosan győztük le az MsHK DOXXbet Zilinát Nyomtatás E-mail
Írta: KCS/CST   
2012. augusztus 23.

Image Kitűnő teljesítménnyel rukkolt elő a Sapa Fehérvár AV19 szerdán, a szlovákiai edzőtáborozásának első felkészülési mérkőzésén. A mieink a szlovák Extraliga zsolnai élcsapatát, az MsHK DOXXbet Zilinát fektették kétvállra.

 

MsHK DOXXbet Zilina - Sapa Fehérvár AV19 3-6 (1-1, 1-1, 1-4)
Easton Arena, Pöstyén, 50 néző, vezette: Novak.
MsHK DOXXbet Žilina: M.Laco (Johanes) – Brcko, P.Flašar, Dlouhý, Leško, Hriňa, Staňo, Sekáč, Špila – Kokavec, Troliga, Varga – Važan, Škoda, Krajči – Drevenák, P.Dornič, Lažo – Kubiš, Linet, Jarab. Vezetőedző: Spišiak.
Sapa Fehérvár AV19: Bálizs (Munro) – Durco, Pratt, Tokaji, Horváth, Pozsgai, Sille, Orbán, Hetényi P. – Mihály, Bailey, Banham – Sofron, Vas M., Ladányi – Tóth A., Sikorcin, Kovács – Benk, Metcalfe, Magosi. Vezetőedző: Kevin Primeau.

Gólok: 3' Ladányi (Horváth),  25' Tóth A. (Magosi), 43' Sofron (Vas M.), 45' Sikorcin (Bailey), 48. Kovács, 53. Magosi (Benk), ill. 9' Jarab (Drevenák, Sekáč), 34' Varga (Troliga), 41' Škoda (Važan, Krajči)

 
Remek mérkőzésen 6:3-as győzelmet aratott a Sapa Fehérvár AV19 a szlovák extraligás Zsolna ellen. Kevin Primeau együttese az előzetesen megadott összeállításban kezdett, a fehérvári kaput Bálizs Bence őrizte. A kisebb sérüléssel bajlódó Ladányi Balázs végül vállalta a játékot és milyen jól tette! A 3. percben az ő góljával vezetett a Sapa (0-1). Bár a Sofron-Vas-Ladányi sor előtt további lehetőségek adódtak mégis a hazaiak egyenlítettek. A 9. percben Jarab volt eredményes (1-1). Az első játékrészben a csapat Sikorcin, majd Horváth kiállítását is átvészelte, így nem változott az eredmény.
A második húsz perc is gyors fehérvári góllal indult: mindössze négy perc telt el amikor Magosi passzát Tóth Adrián váltotta gólra (1-2). A hazaiak válasza a 34. percben érkezett, ekkor Varga egalizált (2-2). Ez a harmad is egyenlő erők küzdelmét hozta, bár a szlovák egyenlítés után Orbán azonnal visszaszerezhette volna a fehérvári előnyt, sajnos kimaradt a helyzet.
Alaposan bekezdtek a csapatok a záró etapban. Mindössze 44 másodperc telt el, amikor Skoda góljával először vezettek a házigazdák a mérkőzésen (3-2). Nem tartott sokáig a szlovák öröm: a 43. percben Sofron csapott le egy korongra és egyenlített (3-3). Lendületben maradtak az Ördögök: a 45. percben Sikorcin góljával újra nálunk volt az előny (3-4). Két percre rá Kovács Csaba is feliratkozott a gólszerzők közé, ezzel már kettővel tartott előrébb a Sapa (3-5). Az 53. percre dőlt el a mérkőzés: Benk passzát Magosi éles szögből lőtte a bal felsőbe (3-6). A gól után Magosi és Lesko bemutatta ökölvívó tudományát is. Kapott még egy utolsó esélyt a Zsolna, 5 percig támadhattak emberelőnyben Sekacék. Bálizs Bence azonban lehúzta a rolót, így több gól már nem esett. Kiváló utolsó harmadával megérdemeltem nyert a Sapa Fehérvár AV19. Örömteli, hogy Bálizs kiválóan őrizte a ketrecet és mind a négy sor jó teljesítményt nyújtott. A támadójátékot dicséri, hogy a hat gólunkat hat különböző játékos szerezte. Folytatás pénteken a Pöstyén ellen.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >