Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Az év lehetőségére készül a Videoton FC csapata
Az év lehetőségére készül a Videoton FC csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. augusztus 29.

Image Az Európa Liga play-off körének visszavágóján a török Trabzonspor csapatát látja vendégül a Videoton FC csütörtökön. A mérkőzésen az EL- ben eddig veretlen fehérvári csapat igyekszik kivívni a továbbjutást, amellyel 25 év után újra komoly nemzetközi sikert könyvelhetne el Székesfehérvár. A csütörtöki mérkőzést megelőzően a csapat felkészüléséről tájékoztatott Tassy Márk, a Videoton FC ügyvezető igazgatója és Sándor György csapatkapitány.

 
A török Trabzonspor ellen vívhatja ki az Európa-liga csoportkörébe való jutást a Videoton csapata csütörtökön. Paulo Sousa együttese eddig remekül szerepelt a selejtező és a rájátszás mérkőzésein. Ahogy Walter Lee fogalmazott a törökországi mérkőzést követően, sikerült kinyitni a csoportkör ajtaját, most már csak egy feladata van a Vidinek: belépni ezen az ajtón. „Az év lehetőségére készül a csapat, amely nagy rang és elismerés is” – fogalmazott Székesfehérvár polgármestere.
 
Dr. Cser-Palkovics András hozzátette:
 
„ A csapat vezetői néhány évvel ezelőtt merésznek tűnő álmokat fogalmaztak meg, amelyeket azonban meg is valósítottak. Bizonyítottak nemcsak maguk, hanem a város közössége előtt is, ahol most meg is mutathatják, mire képesek a fiúk. Nekünk, fehérváriaknak és minden magyar futballrajongónak pedig az a feladatunk, hogy a lelátókon állva, buzdítsuk a csapatot és segítsük "beszurkolni" a továbbjutáshoz szükséges találatokat!”– tette hozzá dr. Cser-Palkovics András.
 
Tassy Márk ügyvezető a tájékoztatón kiemelte:
 
„Az elmúlt öt év legfontosabb mérkőzésére mind a csapat, mind a szervezők részéről gőz erővel folyik a felkészülés. A Vidi eddig elért eredményei nagyon jó visszajelzések nekünk, hiszen mindig az eredmény legitimálja azt a munkát, amit elvégeztünk.”
 
Az ügyvezető hozzátette:
 
„ Nagyon fontos a csoportkörbe való bejutás, és ezért sokat dolgoztak a Videoton FC tagjai, de azt is szem előtt kell tartani, hogy a futball a közönségről is szól. Szeretnénk, ha minél többen kilátogatnának a csütörtöki mérkőzésre és buzdítanák a csapatot. Kedd délutánig 7400 jegyet értékesítettünk, de szeretnénk azt elérni, hogy ez a szám meghaladja a tízezret.” – tette hozzá Tassy Márk.
 
„Egy hosszú folyamat fontos állomása ez a mérkőzés” – hangsúlyozta Sándor György csapatkapitány. „ A játékosok nagyon motiváltak, ám biztos vagyok benne, hogy várnak ránk nehéz pillanatok. Ezért is nagyon fontos számunkra, hogy a piros-kék szurkolók jelen legyenek, éljék meg velünk a stadionban a mérkőzés minden pillanatát.”
 
A csütörtöki találkozó kapcsán a Red Blue Devils arra kéri a szurkolókat, szimpatizánsokat, a lokálpatrióta székesfehérváriakat, hogy öltöztessük közösen piros – kékbe Székesfehérvárt, és aki csak teheti, az elkövetkezendő napokban büszkén viselje a Videoton mezét!
 
Csütörtökön este pedig szurkoljuk ki közösen a továbbjutást, az újabb európai kupasikert!
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >