Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Egy nagy álom beteljesülése Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Péter Benjamin   
2012. augusztus 31.
Egy nagy álom beteljesülése - avagy interjú Janicsák Vecával.
 
- Gyerekkorod óta énekesnőnek készültél. Iskolai énekversenyeken vettél részt, zenekart alapítottál, amivel felléptetek a Sziget fesztiválon. Bejutottál a Csillag születikbe, majd az X-faktor legjobb női énekeseként folytatódott pályafutásod. Mit gondolsz, sikerült beteljesíteni az álmodat, hogy híres énekesnő légy?
 
- Azt gondolom, hogy ennyi idő alatt, amennyire Magyarországon egy énekesnő megvalósíthatja az álmait, az nekem sikerült. A lemezeladások, és a rajongóim száma, állandó hűséges jelenléte jól mutatja, hogy kíváncsiak rám, és a zenémre. Szeretnek, és elismernek, ennél többre ebben a szakmában nem is vágyhatom.
 
- 1 évvel az X-faktorban elért sikerek után megjelent első saját lemezed Veca világa címmel, melyből már rengeteget sikerült eladni! A Labirintus című szám YouTube-os látogatottsága átlépte a 1,5 milliót. Mit gondolsz, minek köszönhetőek ezek a sikerek?
 
- A lemezem sikere két dolognak köszönhető. Egyrészt annak, hogy nagyon hiteles képet mutat rólam. Elvégre az a tizenhét kulcsszó, amely a lemez vázát adja, és ami köré a dalok épülnek, igazán rólam szólnak és az én világomat mutatják meg. A másik fontos dolog, ami a siker titka, hogy nagyon jó zenészekkel és zeneszerzőkkel dolgoztam együtt.
 
- 2011. november 6.-án volt az első szuperkoncerted a Papp László Budapest Sportarénában. Mit gondolsz? Hogy sikerült a koncert? Hogy érezted magad?
 
- Ezzel a koncerttel egy nagy gyerekkori álmom vált valóra. Természetesen nagyon jól éreztem magam, és azon felül, hogy ez volt életem első nagykoncertje, egy korszak végére is pont került, hiszen egy kemény egy éves munkának volt a gyümölcse. Boldog és büszke voltam, hogy annyian eljöttek aznap este egy lemezbemutató koncertre, úgy, hogy a lemezem csak aznap jelent meg. Úgy érzem, az egy megelőlegezett bizalom volt a hallgatóságom részéről.
 
- A magyar facebook oldalak látogatottsági adatai alapján az oldalad az 5. leglátogatottabb magyar oldal. Mit gondolsz erről? Mivel sikerült ez elérned?
 
- Azzal, hogy mindig magamat adom. Hiszek abban, hogy ha a valós arcomat mutatom a közönségnek, akkor mindig tudhatják, mire számíthatnak tőlem. Igyekszem mindig szánni időt a rajongóimra, foglalkozni velük, amennyit csak lehet, hiszen egymásért vagyunk.
 
- Közönségtalálkozók, internetes élő közvetítések, Veca tv. Ez mind a rajongókért. Mit gondolsz? Elégedettek veled a rahogyongóid?
 
- Csak remélni merem, hogy elégedettek velem.
 
- Idén országos turnéra indultál. Mit gondolsz, hogy sikerültek az eddigi koncertek? Elégedett vagy velük?
 
- Abszolút elégedett vagyok. Mindig nagyon sokan vannak, és ami a legfontosabb, mindig sikeres koncerteket adunk.
 
- Mint tudjuk, nagyon szereted a lovakat. Van is egy lovad. Milyen gyakran látogatod meg őt?
 
- Amikor időm engedi, máris megyek a lovardába. A Sonadorral töltött idő a legkellemesebb kikapcsolódás számomra. Ilyenkor teljesen kikapcsolok, nem gondolok semmire, nem ér stressz, nincs rohanás.
 
- Minden híresség rengeteg ajándékot kap a rajongóitól. Milyen ajándékot kapsz tőlük? Van kedvenced? Minden ajándékot megtartasz?
 
- Valóban elképesztő mennyiségű ajándékot kapok. A plüssállattól, a kulcstartón át, a palacsintáig mindenfélét. Kedvencem nincs. Nem tudnék választani, hiszen eleve már a gesztus is sokat jelent nekem, hogy valaki gondol rám és meglep valamivel.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >