Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Társadalmi Felelősségvállalás Napja - PR-íz, vagy valós tartalom? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 05.

ImageÖltönyös önkormányzati képviselők marketing-szagú, látszat-padfestése helyett valódi eredményeket szeretne a Polgári Frakció. Oroszt István frakcióvezető-helyettes a Széna téri játszóteren tartott ma sajtótájékoztatót, ahol a szeptember 20-ára meghirdetett Társadalmi Felelősségvállalási Naphoz kapcsolódóan mondta el a Frakció véleményét, s vázolta fel az eddig lépéseket.

„Szeptember 20-a A Társadalmi Felelősségvállalás Napja.” – kezdte Orosz István a sajtótájékoztatót – „A polgármester úr felkérte az egyéni képviselőket, hogy mindenki a saját körzetében szervezzen ehhez kapcsolódóan programokat. Úgy gondoljuk, hogy ha nem egyszerűen egy marketing akcióról van szó, hanem komolyan ki akarjuk tölteni tartalommal, akkor ahhoz források is szükségesek.”

A Polgári Frakció a múlt héten összegyűjtötte a képviselők véleményeit arra vonatkozóan, hogy melyik körzetben milyen munkákat szeretnénk elvégezni. Ezeket ma reggel a szükséges anyagi forrás megjelölésével el is juttatták a polgármesterhez. A frakcióvezető-helyettes reméli, hogy ezen feladatok elvégzésére lesz is fedezet a költségvetésben - ha tényleg nem csak egy marketing akcióról van szó.

 

Image
Fotó: Temesvári Márta

A javításokra, fejlesztésekre ugyanis nagy szükség van – a képviselők azonban az egyéni kereteik szűkösségét nézve nem tudják ezt az anyagi terhet felvállalni: városi összefogás szükséges.

„Ha már a polgármester úr megteremtette ennek a formális kereteit, akkor kíváncsiak vagyunk rá, ki is tölti-e valós tartalommal.” – mondta Orosz István

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >