Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow EBYSL: Magabiztos győzelem az első mérkőzésen
EBYSL: Magabiztos győzelem az első mérkőzésen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2012. szeptember 06.

Image A Sapa Fehérvár AV19 csapata jó rajtot vett az EBEL YoungStars League-ben: a mieink 8-2-re verték a Vienna Capitals Silver együttesét. Az eredmény biztató, de a komolyabb erőpróbák még csak ezután következnek.

 

Sapa Fehérvár AV19 - Vienna Capitals Silver 8-2 (3-1, 3-1, 2-1)
Székesfehérvár, 150 néző, vezette: Babic, Pálkövi, Gangel.
Sapa: Rajna - Arany, Árkovics, Tóth G., Kocsis, Vincze - Reiter A., Hetényi P., Németh A., Reisz, Hamvai - Rusk, Varga A., Pillók, Erdély, Szabó D. - Korbuly, Pados, Sofron Á., Pados, Sárpátki. Vezetőedző: Tyler Dietrich.
Vienna: Dechel - Pospisil, Kotinsky, Hollendonner, Nador, Ilic - Piff, Forstner, Wukovics, Bauer, Kaschnigg - Kala, Namiotko, Perktold, Gsadtner -  Amon, Kafka, Mayer.

A Sapa Fehérvár AV19 góljait Kocsis (3), Németh A. (2), Pillók, Sofron és Hamvai szerezték.

Mestermérleg, Kiss Dávid: Mindig örömteli győzelemmel kezdeni egy bajnokságot. Ugyanakkor a gólarány nem szabad, hogy megtévesszen senkit: inkább szólt az ellenfél kevésbé nagy játékerejéről, mint a mi jó játékunkról. Az első harmadban nem azt játszotta a csapat, amit kértünk tőlük, a szünetben erre fel is hívtuk a fiúk figyelmét. A folytatásban aztán többet kaptunk vissza a taktikai utasításokból, de még így is számos hiba csúszott a játékunkba. Erősebb ellenfél ellen ez a mai játék aligha lesz elég nemhogy ilyen győzelemre, de egyáltalán a pontszerzésre. A földön kell maradnunk, természetesen önbizalmat lehet és kell merítenünk ebből, de nagyon fontos reálisan értékelni a mai sikert. Sajnos Kocsis Ferenc vállsérülést szenvedett ma este, mielőbbi jobbulást kívánunk neki, és reméljük, hogy gyorsan felépülve mihamarabb újra játékra tud jelentkezni.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >