Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Parabában folytatódik a KafkaBeat Kocsmaszínház működése Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2012. szeptember 07.

Image Szeptember 15-én szombaton a Jancsár köz 4. szám alatt nyílik meg a Paraba, amely a KafkaBeat hagyományait viszi tovább. Zenekarokkal, vendég DJ-kkel, színházzal és felolvasóestekkel várják az érdeklődőket. A kocsmaszínház hivatalos megnyitója szeptember 26-án lesz, Esterházy Péter felolvasásával indul a sorozat. A kocsmaszínház előadásait szerdánként este nyolc órától láthatják a vendégek.

 
Szeptember 15-én szombaton este fél nyolckor nyit a kocsma, amit úgy rendeztek be, hogy megfelelő helyszín legyen már a kora esti sörözésre, beszélgetésre is.
 
A zenei anyagot a korábbi tapasztalatok alapján állították össze, és úgy, hogy meglepő, fordulatos, máshol nem hallható kollekció alakuljon ki belőle. Időnként, havonta-kéthavonta zenekarokat is várnak a színpadra, nem beszélve a vendég DJ-kről és a tematikus bulikról.
 
A Parabában folytatódik a KafkaBeat Kocsmaszínház működése is. Nagyobb színpadon, terjedelmesebb nézőtéren, a megszokott hangulatban. Szeptember 26-án, este 8 órakor Esterházy Péter felolvasásával indul a sorozat.
 
Ekkor nyit meg hivatalosan is a Kocsmaszínház a Parabában. Az évad első felében vendég lesz még Háy János, Garaczi László, újra műsoron lesznek a Kocsmaszínház saját produkciói, az Egy lemur vallomásai (Garaczi) és a Jelentés az Akadémiának (Kafka) is. Továbbra is együtt dolgoznak a Prospero Színkörrel és a Teleszterion Színházi Műhellyel, lesznek beszélgetős-sztorizós akusztikus koncertek, és ezen az új helyszínen már nagyobb színdarabokat, előadásokat is vendégül tudnak látni. Kocsmaszínház minden szerdán este 8 órától várja vendégeit.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >