Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Mindenünk a család Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. szeptember 10.

Image Az Európai Unió és az Európai Szociális Alap támogatásával újabb programokra várják az érdeklődőket a SZÉNA Egyesület és a Székesfehérvári Otthon Segítünk Alapítvány munkatársai.

 
A SZÉNÁSOK 2012.09.11-én 10.30-tól azoknak szeretnének segítséget nyújtani, akik munkanélküliek, vagy csak váltani szeretnének és fontolgatják a vállalkozóvá válást.
 
A programon Bácskai Zsuzsanna, Székesfehérvári vállalkozónői klub nagykövete osztja meg tapasztalatait a résztvevőkkel és segíti őket abban, hogy megfelelő döntést hozhassanak további szakmai pályafutásukkal kapcsolatban.
 
A program helyszíne ez alkalommal a London Style nyelviskola lesz (Budai út 9-11. 3. emelet* *- Trade Center)
 
"A családi tűzhely melegének kialakítása és őrzése nem könnyű, ámde nemes feladat." - vallják a szervezők, ezért 2012.09.12-től egy jó hangulatú, beszélgetéssel, teázással egybekötött összejövetelre várják havi rendszerességgel mindazokat, akiket foglalkoztat a családon belüli kommunikáció, a szeretet művészete, esetleg gyermeket szeretnének.
 
A programon szó lesz a főzésről, a gyermeknevelésről, a gyermekek példaképéről is. A klubfoglalkozás első időpontja: 2012.09.12. (szerda) 17.00 Helyszín: Civil Műhely (Balatoni út 8.)
 
A klubhoz folyamatosan lehet csatlakozni, a további időpontok elérhetőek a www.szena.hu honlapon
 
A foglalkozások ideje alatt ingyenes gyermekfelügyeletet is biztosítanak a szervezők, előzetes igénybejelentés alapján.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >