Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ismét bővült a keret - itt az újabb amerikai próbajátékos! Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2012. szeptember 12.
Cor-J Cox megérkezett, a csapattal edz, csütörtökön láthatjuk a pályán.
 
A légiforgalmi sztrájk és késés csak elodázta, de nem akadályozta meg az Alba Fehérvár amerikai kiszemeltjének érkezését. Cor-J Cox immár Fehérváron van, bekapcsolódott a csapat munkájába.
 
A kettes poszton számításba vett, első európai évére készülő játékos próbajátékon győzheti meg képességeiről Braniszlav Dzunicsot, aki a múlt hétvégi, nagyváradi torna után Josiah Turner ügyében már döntött. Az irányító szerződését a próbajáték végén meghosszabbítja a klub, vagyis ő lesz az Alba első számú egyese a következő szezonban. Turner vasárnap már nem lépett pályára kisebb sérülése miatt.
 
Ez, valamint Cox késése is az oka annak, hogy a szerdára tervezett kaposvári edzőmeccs elmarad, de nem kell sokat várni a pótlására, hiszen csütörtökön 18 órától Székesfehérváron találkozik az Alba és a Kaposvár.
 
Ez lesz az első hazai felkészülési mérkőzés az előszezonban, amelyet hamar követ a második, hiszen a Nagyvárad elleni, vasárnapi találkozót a tervek szerint megtartják. Azon várhatóan már a válogatottól érkező Szabó Zsolt is jelen lehet - és megkezdődik a bérletárusítás is az új idényre.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >