Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Az elmúlt 24 óra eseményei
Az elmúlt 24 óra eseményei Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. szeptember 13.

Image Bolti lopások, körözött bűnözők rendőrkézen, ittas vezetők előállítása - az elmúlt 24 óra eseményei Fejér megyében.

 
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint több bolti lopásról is bejelentés érkezett a rendőrségre tegnap Fejér megyében. Délelőtt a fehérvári rendőrök intézkedtek egy 49 éves sáregresi asszonnyal szemben, aki az egyik fehérvári áruházból különböző élelmiszereket akart kivinni fizetés nélkül. A nő összesen 13 005 Ft értékre követett el lopást, amikor a biztonsági őrök tetten érték.
 
Mikor a rendőrök a helyszínre értek, a nő hitelt érdemlően igazolni sem tudta magát. Így előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol adatainak megállapítását követően a rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki vele szemben a szabálysértés elkövetése miatt.
 
A sárbogárdi járőrök szintén a délelőtt folyamán fogtak el egy bolti tolvajt, aki az egyik sárbogárdi üzletből energiaitalt és négy tábla csokoládét akart ellopni 1 205 Ft értékben, de mivel tetten érték, ez meghiúsult. Szabálysértési eljárás indult az asszonnyal szemben, akit meghallgatását követően a rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek.
 
Az este folyamán egy 24 éves sajóládi férfit is előállítottak a rendőrök a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, miután kiderült, hogy egy ruhaboltból úgy akart fizetés nélkül távozni két kabáttal, hogy azoknak az áruvédőjét eltávolította. A férfi ellen lopás vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult. A fiatalembert a nyomozók kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.
 
Körözöttek is rendőrkézre akadtak az elmúlt 24 órában. Délelőtt folyamán egy 24 éves lakcím nélküli férfit igazoltattak a járőrök Sukoró belterületén.
 
Ellenőrzése során kiderült, hogy a Győri Rendőrkapitányság a fiatalember ellen elfogatóparancsot adott ki. Gazdasági adatszolgáltatás elmulasztása miatt a férfit előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a Gárdonyi Rendőrkapitányságon.
 
Éjszaka székesfehérvári tartózkodási helyén fogtak el a rendőrök egy 38 éves kőszárhegyi férfit, aki ellen a BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányság körözése volt érvényben. A férfit elfogását követően a rendőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették.
 
A sárbogárdi rendőrök folyamatban lévő bűnügyekben állítottak elő három személyt. Egy sárbogárdi férfit munkahelyéről, egy sárbogárdi nőt, illetve egy kálozi férfit pedig lakásáról állították elő a járőrök, mivel mindegyik személy gyanúsított kihallgatása szükségessé vált egy-egy bűnügy kapcsán.
 
Az elmúlt 24 órában fejér megye rendőrei összesen kettő gépkocsivezetővel és kettő kerékpárossal szemben intézkedtek ittas járművezetés miatt. Személyi sérüléses közlekedési baleset egy volt tegnap a megyében.
 
Ez a 62-es főúton történt délelőtt Seregélyes-Szőlőhegyen, ahol egy kerékpáros egyensúlyát vesztette, majd elesett. Könnyen sérült.
 
< Előző   Következő >