Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Egyelőre nincs változás a csapatban
Egyelőre nincs változás a csapatban Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2012. szeptember 20.

Image Szerda délután menedzsmentülést tartott a Sapa Fehérvár AV19 vezetése. A döntés értelmében mind az edzői stáb, mind a játékosok további bizalmat kaptak.

 
A Red Bull Salzburgtól elszenvedett súlyos vereség következményeként a napokban komoly beszélgetések zajlottak a Sapa Fehérvár AV19 háza táján.
 
Ennek következményeiről Ocskay Gábor szakosztály-igazgató elmondta:
 
"Eget rengető változtatásokról nem tudok beszámolni. Tegnap és ma reggel megtörténtek a beszélgetések mind a csapatrészekkel, mind az edzői stábbal. A menedzsmentünk egyelőre úgy döntött, hogy mindenki megkapja az esélyt, hogy büntetésmentesen korrigálja az eddigieket. De a következő mérkőzéseken mindenképpen pontok kellenek, hogy ebből a lejtmenetből elinduljunk felfelé. A játékosok nagyon önkritikusak, látják a hibákat, többségüknek sok száz válogatottság van a lábában és nincsenek hozzászokva ekkora veréshez. Biztos vagyok benne, hogy maximálisan odateszik magukat, ám hogy ez mire lesz elég az csak a jövő héten derül ki. Bízom a játékosokban és abban reménykedem, hogy ki tudják rángatni a szekeret a kátyúból."
 
Sofronék pénteken a Dornbirn, vasárnap a Linz otthonában gyarapíthatják pontjaik számát.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >