Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kubínyi Tamás: Álmos hét könyve II. - Rítus Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. szeptember 25.
Az augusztusi, telt házas előadás után ismét Kubínyi Tamás, író, tv szerkesztő lesz Hétvezér Est előadója ma délután a Királykúton. Az Álmos Király Akadémia népszerű előadója ez alkalommal a rítusokról beszél, történelmi távlatból szemlélve kialakulásukat és szerepüket a magyarság történelmében.
 
A világ rendjét évezredek óta nagy csillagászati fordulópontok határozzák meg, ehhez igazították a természeti ünnepeket, mert az emberek érezték összetartozásukat a Világmindenséggel.
 
Mai deszakralizált világunkban az ember nem kötődik az ünnepekhez, mert programozói engedelmes rabszolgának nevelik, és ebbe nem tartozik bele a kozmikus tudás.
 
A rend helyreállítását magunkon kell kezdenünk, reggel, délben és este megtalálni az alkalmat a hálaadásra, ételeink megáldására, hogy mindaz, ami rossz és kártékony, esetleg veszélyes hulladéknak számító élelmiszer, még ilyen romlott formában is a javunkat szolgálja, és ne okozzon testi-lelki betegséget.
 
Kubínyi Tamás előadását ezúttal is mindenkinek ajánljuk, aki szeretné az igaz, magyar történelmet megismerni és ennek szellemiségéből meríteni az előttünk álló nagy feladatokhoz.
 
Az előadás helye: Királykút, Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.
 
Az előadás ideje: 2012. szeptember 25. (kedd) 19.00-21:00 óra
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >