Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Székesfehérvári testnevelő tanárok figyelem! Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 08.

ImageA Fehérvár FC utánpótlás programjának egyik lényeges célja a 7-11 éves korosztály teljes körű, Székesfehérvárra és egész Fejér megyére - minden településre, minden kis klubra, illetve iskolára - kiterjedő feltérképezése. Az „átvilágítás" mintegy 5-10 ezer fiatalt érint, s a nagy számok törvénye alapján várható jó néhány tehetség felbukkanása. Az értékesnek tartott fiatalokat leigazolják klubunkhoz, ahol tovább fejlődhetnek.

Ez a fő célja annak az utánpótlás tornának, amelyet a napokban hirdetett meg a Fehérvár FC a székesfehérvári általálnos iskolák számára. 

VERSENYKIÍRÁS

A FEHÉRVÁR FC UTÁNPÓTLÁS LABADARÚGÓ KIVÁLASZTÁS PROGRAMJA SZÉKESFEHÉRVÁRI ISKOLÁK SZÁMÁRA

A VERSENY CÉLJA: Az ifjú labdarúgó tehetségek felfedezése és a FEHÉRVÁR FC korosztályos csapataiba történő irányítása

A városi iskolákból jelentkező csapatok szervezett formában történő versenyeztetése anyagi támogatása és a résztvevő gyermekek jutalmazása

I. korosztály: U7 (2001.01.01-én vagy utána születettek)

II. korosztály: U9 (1999.01-én vagy utána születettek)

III. korosztály: U11 (1997.01.01-én vagy utána születettek)

A verseny idejéről, helyszínéről és a lebonyolítás formájáról a jelentkező csapatokat külön írásban később értesítjük. A csapatok létszáma, a pályák és kapuk méretei

I. korosztály: 2 x 1 m kapukkal, 4 - 4 fő elleni játék Pálya mérete: 20 x 30 m

II. korosztály: 3 x 2 m kapukkal 5 + 1 fő játékossal + 6 fő csere játékos Pálya mérete: 30 x 40 m

III. korosztály: 5 x 2 m kapukkal 7 + 1 fő játékossal + 4 fő cserejátékos Pálya mérete: 40 x 60

Image
.

DÍJAZÁS: Minden benevezett sportegyesület, iskola a három korosztály indítása esetén 20.000,- Ft. támogatásban részesül.

Javaslatunk alapján a támogatás 50 %-a a megvalósításban résztvevő személyt illesse meg. Az eredmények alapján a versenyben korosztályonként I-II-III. helyezést elérő iskola serleget kap. A Fehérvár FC-től a programban résztvevő minden gyermek ajándékot kap.

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2008. szeptember 19. (péntek) Tóvárosi Általános Iskola címén: 8000 Székesfehérvár, Iskola tér 1. Fodor Tamás testnevelő tanár nevére.

További információ: FEHÉRVÁR F.C. Kft. 22/379-493 e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges Németh János up. technikai vezető 20/295-6565

A nevezést írásban a következő adatokkal kérjük: - benevező iskola neve, címe - benevezett korosztályok - felelős tanár neve és elérhetőségei (telefonszám, cím, e-mail cím)

A FEHÉRVÁR FC utánpótlásért felelős szakembereinek segítségével korosztályonként a versenyben résztvevőkből a legtehetségesebb gyermekeket kiválasztjuk és őket városi válogatottként a megyei döntőkben versenyeztetjük.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >