Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Dr. Molnár Albina: Lenni vagy nem lenni?II.
Dr. Molnár Albina: Lenni vagy nem lenni?II. Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. október 09.

Image „Lenni vagy nem lenni?” - Az eltitkosított tudomány és az igazság a betegség elsődleges okáról - ezzel a címmel tart előadást Dr. Molnár Albina a Fejér Szövetség Hétvezér Esték előadássorozatának 145. előadójaként.

 

"Az egy hónappal ezelőtti előadására nagyon sokan eljöttek és meggyőződhettek róla, hogy valóban lehet fájdalom és gyógyszerek nélkül, egészségesen élni, akár 74 évesen is." - nyilatkozták honlapunknak a szervezők - "A módszere nagyon egyszerű. Nem kell különösebben okosnak lenni ahhoz, hogy saját magunk orvosai lehessünk, csak legyünk kíváncsiak, tudjuk meg, hogy mik okozhatják a betegséget, és életmódunkban kövessük azokat, akik egészségesek tudnak maradni."

Molnár Albinának 2 évébe került, amíg életmód módosítás után megszabadult súlyos betegségeitől. Nem használt csodaszereket, drága berendezéseket, hiszen a természetben mindent készen megtalált és ezeket helyesen használta fel.

Ezen az estén azokról az információkról fog beszélni, amelyekre az elmúlt alkalommal az idő rövidsége miatt nem tudott részletesen kitérni.

Ezután szívesen válaszol az érdeklődők kérdéseire.

Az előadás helye: Királykút, Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.

Az előadás ideje: 2012. október 9. (kedd) 18.00-20:00 óra

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >