Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Gyorshajtás miatt bukott le a körözött személy (videóval!)
Gyorshajtás miatt bukott le a körözött személy (videóval!) Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. október 10.

Image Az M6-os Autópálya Iváncsai Alosztályának munkatársai megállításos sebességellenőrzést hajtottak végre az M6-os autópálya besnyői szakaszán a 39+900 km szelvényben. Itt mérte be a traffipax azt a svájci rendszámos Mercedes típusú gépkocsit, ami a megengedett 130 km/h helyett 207 km/h-val közlekedett.

 
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a sajtót, hogy a magyar sofőrnek a gyorshajtás miatt a rendőrök 90 000 Ft-os csekket adtak át.
 
A rendőri intézkedés során a férfi adatai leellenőrzésre kerültek a körözési rendszerben, melynek során kiderült, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság BV Csoportja elfogatóparancsot adott ki vele szemben még tavaly augusztusban.
 
A férfi ugyanis lopás vétség elkövetése miatt a rá kiszabott 312 000 Ft pénzbüntetést nem fizette be, így azt 120 nap fogházbüntetésre váltotta át a Győri Törvényszék. Mivel azonban jogerős büntetésének letöltésére nem vonult be, kiadták körözését.
 
A férfit így a rendőrök elfogták, majd előállították a Pálhalmai BV Intézetbe, ahol orvosi vizsgálatát követően befogadásra került az intézménybe, és megkezdte fogházbüntetésének letöltését.
 
A gyorshajtásról készült felvétel: 
 
http://www.police.hu/data/cms995120/m6_236.avi 
 
< Előző   Következő >