Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Tokaji Viktor: A szív diadala volt!
Tokaji Viktor: A szív diadala volt! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2012. október 16.

Image Értékes győzelmet szerzett csapatunk hazai pályán a Graz ellen, amely főként az előzmények ismeretében vált érdekes összecsapássá. Kérdés, hogyan érezték magukat a jégen, s miként értékelik a 3-2-es sikert a főszereplők?

 

A Graz elleni összecsapáson már nem Kevin Primeau, hanem megbízott edzőként a Palkovics, Sille páros irányította a Sapa Fehérvár AV 19 együttesét. Ahogy „Palkó” elárulta, egy nap alatt azért nem lehet csodát tenni, de tény, hogy ettől függetlenül a csapat felszabadultan játszott, nem véletlenül húzott el 3-0-ra.
Majd feljött a Graz…
 
- Már a felállás is merőben más volt, mint amit az utóbbi időszakban megszokhattunk – magyarázta Tokaji Viktor csapatkapitány a győztes találkozó után a hazai öltözőben. – Nem tudom, hogy a görcsösséget sikerült-e teljesen leküzdeni, ledobni magunkról, mindenesetre végig azt éreztem, hogy ezen az estén nem kaphatunk ki – mert ez a győzelem a szív diadala. Ilyenkor sokkal több energiát használunk fel, mint akkor, amikor minden megy a maga útján. Elhúztunk 3-0-ra, majd feljött a Graz, mindent egy lapra feltéve támadtak, de ezúttal csak mi kerülhettünk ki győztesen ebből a csatából – zárta szavait a rutinos védő.
 
És ha már „Toki” merőben más felállásról beszélt, érdekes lehet, miként vélekedik a találkozóról Hetényi Péter – aki az első sorban, tehát kezdőként kapott helyett, s a bizalmat góllal hálálta meg.
 
- Természetesen nagyszerű érzés volt kezdőként szerepelni, s érezni, hogy ennyire bíznak bennem, hogy megadják az esélyt a bizonyításra. Nagyon örülök a gólomnak, arra emlékszem, hogy Sofitól kaptam a pakkot, rászúrtam, s még az is megfordult a fejemben, hogy Balu beleért, de szerencsére nem, így enyém a találat. Persze, a győzelem megszerzése volt a legfontosabb, amit a jó emberelőnyös szituációk kihasználásnak köszönhetünk, hiszen mindhárom gólunkat így szereztük. A végén már csak arra koncentráltunk, hogy kivédekezzük a Graz rohamait, ami sikerült is. Ha így folytatjuk, elfelejthetjük a rossz kezdést, s ott lehetünk a rájátszásban – mondta elszántan a fiatal játékos.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >