Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow "Még bőven vannak tartalékaink"
"Még bőven vannak tartalékaink" Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2012. október 17.

Image Bódi Ferenc, az Alba Fehérvár csapatkapitánya hétfő este a Fehérvár Televízió Ziccer című sportmagazinjában beszélt a sikeres bajnoki rajtról.

 
Feri már rutinos róka, tudja, hogy két meccsből még nem szabad nagy következtetéseket levonni - ahogy az előszezonban játszott vesztes meccsekből sem lehetett.
 
"Elég viszontagságos felkészülésen estünk át, sok mérkőzést veszítettünk,igaz erős nemzetközi ellenfelek ellen, de a bajnoki rajt ragyogóan sikerült" - mondta a kapitány.
 
"Az első meccsen maximálisan kiszolgáltuk a szurkolóinkat, a másodikon már voltak hullámvölgyeink, de minden jó, ha a vége jó, nyertünk a Pécs ellen is. Bizonyítani akartuk a szezon elején, hogy a bajnokságban jó eredményre vagyunk képesek, és a rossz előszezon inkább az összeszokottság hiányára vezethető vissza. Most sem vagyunk készen, még rengeteg munkánk lesz, kérjük a szurkolókat, hogy akkor is biztassák a csapatot, ha egy-egy meccs nem úgy sikerül, ahogy szeretnénk, számítunk a segítségükre."
 
Szó esett a meglehetősen speciális őszi szezonról, amelyben sokszor fog hazai pályán játszani az Alba Fehérvár. Bódi Feri szerint ezzel mindenképpen élni kell.
 
"A sok hazai találkozó lehetőség egy jó pozíció megszerzésére, hogy jól álljunk, mielőtt januártól szinte csak idegenben játszunk. Ott nehezebb átbillenni, egy rossz szériából. Aztán a középszakaszban már a VOK-ban próbálunk mindent megtenni a jó helyezésért."
 
Hogy mire lehet képes a csapat ebben a szezonban, egyelőre nehéz kérdés, de Feri szerint benne van a gárdában a jó szereplés ígérete.
 
"Még bőven van tartalékunk, edzésről edzésre javítjuk a hibáinkat. Ha a későbbiekben a sérülések elkerülnek minket és semmi féle kedvezőtlen változás nem lesz, ki merem jelenteni, hogy igazán jó eredményt érhetünk el, bárhova odaérhetünk a végén. Az új játékosok beilleszkedése eddig jól sikerült, de ez is folyamatosan zajlik. Komoly speciális munkát végeztünk azért, hogy a minőségi távozókat pótolni tudjuk, remélem, ennek az eredménye meccsről meccsre látszani fog. Most Szegedre megyünk, ott sem lesz könnyű dolgunk, idegenben sosem az. A Szeged jó felkészülés után már a bajnokságban is bizonyított, biztos, hogy parázs hangulatú, jó meccset játszunk vele."
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >