Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Rugby - NB II., második forduló
Rugby - NB II., második forduló Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. október 18.
Gyöngyösön játszotta a NB II. második fordulóját a Fehérvár Rugby Club férfi csapata.
 
A kuparendszerben zajló (3 csapat egy helyszínen) torna első mérkőzését a Kispesti Vagányok ellen 38 - 21 / 7 - 12 -ra nyerték fiaink Harangozó, Molnár, Antal 5 - 5 pontjával, Szabó Gergely (csapatkapitány) 10, Őrsi 13 pont rúgásával.
 
Gyölcsös Ferenc edzőtől megtudtuk, hogy az első félidőben még vezett a Kispest, de a fehérvári csapat a második félidőben magasabb fokozatra kapcsolt és megérdemelten nyert.
 
A második mérkőzésen a házigazda Gyöngyösi Farkassokkal mérkőzött meg az FRC. Eredmény: 58 - 21 /31- 7. A Gyöngyösnek nem sikerült a bemelegítése, 10 percen belül már 14 ponttal vezetett a Fehérvár.
 
Ekkor kezdett igazi passzolós játékot játszani az FRC centersora Németh Krisztián, Kósa Bálint, Molnár István, ki nem csak a kiváló áttöréseivel, hanem önzetlen passzaival mindíg jókor indította Antal Banjámint, aki 25 pontot szerzett ezen a mérkőzésen.
 
További pontszerzők: A frisen igazolt, tolongást erősítő Harangozó László (5 pont), Szabó Gergely (18), Békefi (5), Őrsi (10 pont rúgásból).
 
A Fehérvár Rugby Club legközelebb hazai pályán, október 23-án 10 órától a Magyar Kupán szerepel majd, igaz, akkor az utánpótlás lányok és fiúk versenyeznek majd a Magyar Köztársaság Kupáért.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >