Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Háromtusás Fejér megyei zsaruk
Háromtusás Fejér megyei zsaruk Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. október 19.

Image Budapesten rendezték meg a Készenléti Rendőrségnél az Országos Rendőri Háromtusa Bajnokságot, amin a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság is képviseltette magát.

 
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától megtudtuk, hogy a csapat egy vegyes párosból és egy férfi párosból állt össze.
 
A vegyes páros két tagja dr. Kulcsár Aranka r. alezredes és Fehér Miklós r. őrnagy volt, míg a férfi párost Matán Csaba r. zászlós és Wittner Norbert r. törzszászlós alkotta.
 

 
 
A verseny három részből tevődött össze. A párosoknak egy vezetéstechnikai, illetve egy akadálypályán kellett végigmenniük, majd ezt követően lövészetre került sor egy szituációs pályán. A feladatokat, egymást követően, megállás nélkül kellett végrehajtania a versenyzőknek kettesével, minél kevesebb hibaponttal és minél gyorsabban. A bajnokságot nehezítette, hogy a versenyzőknek végig szakadó esőben, zord időjárási körülmények között kellett teljesíteniük.
 
A Fejér megyei rendőrcsapat ettől függetlenül szép eredménnyel zárta a bajnokságot, a középmezőnyben végeztek. A vegyes páros 14 csapat közül a 8. helyen végzett, míg a férfi páros 15 csapatból a 8. helyen, így az összesítésben végül a 7. helyen zárt a fejér megyei négyfős delegáció.
 
A versenyt a Bács-Kiskun megyei rendőrök nyerték, akik mind a vegyes, mind a férfi párosban az élen végeztek.
 
< Előző   Következő >