Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Elmúlt 24 óra eseményei
Elmúlt 24 óra eseményei Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság   
2012. október 24.

Image A Fejér Megyei Rendőr-kapitányság sajtóosztálya az elmúlt 24 óra rendőrséget érintő eseményeiről nyújtott tájékoztatást.

 
---Síneken gyalogolt
 
A MÁV részéről érkezett bejelentés 2012. október 23-án délelőtt arról, hogy egy ismeretlen férfi gyalogol a síneken Székesfehérvár irányába Baracska és Pettend között. A járőrök a jelzést követően azonnal a helyszínre siettek.
 
A baracskai vasútállomástól mintegy egy km-re találták meg a férfit, aki a töltésen feküdt. Igazoltatása során kiderült, hogy román állampolgár, és elmondása szerint Svájcból gyalogolt Románia felé, de mivel eltévedt, és elfáradt, lefeküdt pihenni. A férfit – aki orvos ellátásra nem szorult - a rendőrök végül biztonsági intézkedés keretében a vasúti töltésről lekísérték.
 
---Verekedtek
 
A polgárdi rendőrök 2012. október 23-án este Mezőszentgyörgy, Rákóczi utcában intézkedtek egy 21 és egy 40 éves férfivel szemben, akik összeverekedtek egymással. Amikor a rendőrök előállították őket a Polgárdi Rendőrőrsre, kiderült, hogy előzetes szóváltást követően a fiatalabbik bántalmazta az idősebbiket, aki ennek során könnyen sérült. A nyomozók a fiatalembert garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
 
---Börtönbe akart kerülni
 
A dunaújvárosi járőrök 2012. október 23-án késő este a dunaújvárosi autóbusz-állomáson intézkedtek egy férfivel szemben, aki saját maga hívta fel azzal a rendőrséget, hogy vigyék őt be a börtönbe, mert különben képes valakit megölni.
 
Amikor a rendőrök igazoltatták, elmondta nekik, hogy három nappal azelőtt lopta el az egyik dunaújvárosi bolt elől azt a kerékpárt, ami nála volt. A rendőrök így a kétkerekűt lefoglalták tőle, majd előállították a kapitányságra. Ott a kerékpárlopás elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult vele szemben, melynek során a nyomozók meghallgatták.
 
Majd mivel súlyos fenyegetésével továbbra sem hagyott fel, ezért mentőt kértek hozzá, akik beszállították a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Pszichiátriai Osztályára.
 
< Előző   Következő >