Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Elmúlt 24 óra eseményei
Elmúlt 24 óra eseményei Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. október 29.

Image A Fejér Megyei Rendőr-kapitányság sajtóosztálya az elmúlt 24 óra rendőrséget érintő eseményeiről nyújtott tájékoztatást.

 

Orra törött a buliban  

A Fejér Megyei Szent György Kórház ügyeletes orvosa tett bejelentést 2012. október 28-án este a rendőrségre, miszerint ellátásra jelentkezett náluk egy 20 éves fehérvári férfi, akinek eltörött az orra. Kiderült, hogy a fiatalember szombaton este egy fehérvári házibuliban volt, ahol egy általa ismeretlen férfival szóváltásba keveredett, aki bántalmazta őt. Ennek során törött el az orra. Az ügyben a Székesfehérvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt indított büntetőeljárást. Az elkövetőt keresik a rendőrök.

 

Biztonságba helyezték őket

A polgárdi járőrök 2012. október 28-án koradélután egy 34 éves férfival szemben intézkedtek Polgárdi, Batthyány utcában. Amikor igazoltatták kiderült, hogy a Polgárdi-Tekerespusztai Rehabilitációs Intézetből távozott el engedély nélkül. A rendőrök így oda őt visszaszállították, ápolójának átadták.

Nem sokkal később a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Ügyeletére érkezett arról bejelentés, hogy egy idős asszony egy mozgó járműből ki akar ugrani. A 76 éves nő ittas állapotban volt, és agresszívan viselkedett. A helyszínre kért ügyeletes orvos így beutalta a dunaújvárosi kórház Pszichiátriai Osztályára. Amikor azonban oda beszállították, az ügyeletes orvos nem tartotta indokoltnak felvenni az osztályra, így szabadon lett engedve.

Ugyancsak a dunaújvárosi kórházba lett beszállítva az az ittas, agresszív 37 éves férfit, akivel szemben a rendőrök Ráckeresztúron intézkedtek. Mentőt kértek hozzá, és ők szállították be a Pszichiátriai Osztályra.

Késő éjszaka szintén egy agresszív férfival szemben kellett intézkedniük a dunaújvárosi járőröknek. Egy 17 éves identitás zavaros fiú ugyanis rátámadt szüleire. A rendőrök mentőt kértek hozzá, akik szintén a helyi kórház pszichiátriájára szállították be.   

 

Elfogatóparancs volt érvényben ellenük

Bicske, 1-es számú halastó mellett vontak ellenőrzés alá 2012. október 28-án este a rendőrök egy 25 éves hajdúböszörményi férfit. Az ellenőrzése során kiderült, hogy a Hajdú-Bihar Megyei Bíróság BV Csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene, mivel nem vonult be büntetésének letöltése végett a börtönbe. Ezen kívül a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság körözése is érvényben volt ellen. A rendőrök a férfit így elfogták, majd a Székesfehérvári BV Intézetbe szállították. 

Székesfehérvár, Béke téren igazoltattak 2012. október 28-án este egy 48 éves hajléktalan férfit a járőrök. Az intézkedés során kiderült, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetés emiatt elfogatóparancsot adott ki vele szemben. A férfit így a rendőrök elfogták, majd előállították a kapitányságra, ahol megtörtént gyanúsított kihallgatása.

 

 

 
< Előző   Következő >