Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Végig szoros volt Atomerőmű SE - Alba Fehérvár 71-68 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2012. november 05.

Image Remek kezdés, tízpontos előny után csaknem végig vezettünk pakson, de a szoros végjátékból a hazaiak jöttek ki jobban. Atomerőmű SE - Alba Fehérvár 71-68 (19-24, 21-18, 14-13, 17-13) Paks, 1200 néző / ASE: L. Williams 13, N. Williams 14/3, Vojvoda 16/3, Körtélyesi 11/3, Idlet 8. Csere: Kovács, Eilingsfeld 6, Tóth 3 / Alba: Moore 16/3, Wood 13, Hollis 13/6, Szabó 6/3, Keller 5/3. Csere: Medve, Bódi 5/3, Lekli 6, Supola 4.

 

Nagy örömünkre több száz szurkoló kisérte el a csapatot Paksra.
 
Az első három támadását mindkét csapat elrontotta, a Pakssal ellentétben aztán az Alba javítani tudott: Moore és Wood kosaraival szépen építgette előnyét. A hazaiak elég idegesen dobálgattak, a pontatlanságuk jó kontrasztja volt a másik palánk alatt a mieink játéka, higgadt befejezésekkel. Nem csoda, hogy az első negyed felénél már tizenegy ponttal is vezettünk. Kár, hogy ezután támadásban mi is megtorpantunk, Vojvoda bravúrkosaraival feljött az ASE. A második negyedben már a meccs végéig jellemző koreográfia szerint felelgettek egymásnak a csapatok, átvette a vezetést a Paks, visszavettük, egyenlítettek - pár pontnál nagyobb különbség nem alakult ki.
 
A második félidő elején kialakulhatott volna, mert jó védekezéssel hibákra kényszerítettük a hazaiakat - csakj éppen a lerohanások végén a fehérvári ziccerek is rendre kimaradtak. Hollis triplával válaszolt a reménykedő paksi kórusra, a palánk alatti hatalmas birkózásban szerzett labdákat azonban ritkán tudtuk kosárig vinni, pedig nem remekelt a hazai védelem. Egypontos előnnyel kezdtük a záró játékrészt, amelyben Lorenzo Willaims tovább dobálhatta a büntetőket, miközben a síp a másik oldalon sokszor néma maradt... De így is nálunk volt az előny az utolsó három percre fordulva, kár, hogy rosszul büntetőztünk, és a végén Nick Williams dobhatta a legfontosabb kosarat. Kevés hiányzott egy idegenbeli sikerhez, a szerencsésebb csapat nyerte meg a rengeteg hibával tarkított rangadót.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >