Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Idén 85 éves Maroshegy iskolája Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. november 07.

Image Felhívással fordul az egykori dolgozókhoz, öregdiákokhoz a Táncsics iskola. - A Táncsics Mihály Általános Iskola ebben a tanévben ünnepli 85. születésnapját. Az évfordulóhoz kapcsolódóan számos programot rendeznek az intézményben.

 

Maroshegy városrész gyermekközpontú, családias hangulatú általános iskolájába a gyerekek szívesen járnak és otthonosan érzik magukat. Az iskola az idei évben ünnepli 85. születésnapját. A 2012/13-as tanév folyamán az évfordulóhoz kapcsolódóan különböző időpontokban több rendezvény is lesz, amelyekre várják az érdekelteket.

Az iskola vezetősége azzal a kéréssel fordult a Maroshegyiekhez, hogy akik az elmúlt évtizedekben tanárai, tanulói, dolgozói voltak az intézménynek, vagy gyermekeiken keresztül bármilyen kapcsolatot tartottak az iskolával és őriznek fényképeket, okleveleket vagy más tárgyi emléket, akkor azokat juttassák el az iskola igazgatójának vagy elektronikus úton a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >