Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow ÚJ INTÉZMÉNY ALAPÍTÁSÁRÓL IS DÖNTÖTT A VÁROS KÖZGYŰLÉSE
ÚJ INTÉZMÉNY ALAPÍTÁSÁRÓL IS DÖNTÖTT A VÁROS KÖZGYŰLÉSE Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2012. november 09.

Image Ülésezett ma Székesfehérvár Megyei Jogú Város Közgyűlése, a városatyák összesen 30 napirendi pontról tárgyaltak. A képviselőtestület elfogadta az Egyensúlyunkért Alapítvánnyal történő ellátási szerződés megkötését és döntöttek arról is, hogy megalapítják a Székesfehérvári Intézményi Központot, amely 2013 januártól működik. Zárt ülésen értékelték a „HPV elleni oltóanyag beszerzése” tárgyában indított közbeszerzési eljárásra beérkezett ajánlatokat.

 

 

Elsőként Gróf Istvánné közalkalmazotti jogviszonyának megszüntetéséről döntött a közgyűlés, a Nefelejcs Óvoda nyugdíjba vonuló vezetőjének munkáját Székesfehérvár polgármester is megköszönte. Elfogadta a közgyűlés az Egyensúlyunkért Alapítvánnyal történő ellátási szerződés megkötését.
 
Nyílt ülésen döntöttek a képviselők arról is, hogy megalapítják a Székesfehérvári Intézményi Központot, amely 2013 januártól működik, többek között az önkormányzati intézmények beszerzéseit koordinálja.

Nyílt ülésen többek között tanácsnokok tevékenységéről hallhattak beszámolót a képviselők. Szigli István képviselő pártpolitikai állásfoglalás miatt nem fogadta el a vagyongazdálkodási tanácsnok beszámolóját. Válaszában dr. Mező Balázs tanácsnok elutasította a vádakat. Horváth Miklósné Fidesz frakcióvezető szintén pártpolitikai állásfoglalásként értelmezte a beszámolót, amely nem illeszkedik a város stratégiájába és nem tartalmaz konkrétumokat.
 
Zárt ülésen értékelték a „HPV elleni oltóanyag beszerzése” tárgyában indított közbeszerzési eljárásra beérkezett ajánlatokat.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >