Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
EGYEZTETÉS NÉGY DUNÁNTÚLI NAGYVÁROS KÖZÖTT Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. november 10.

Image A kulturális együttműködés lehetőségeiről tárgyaltak Dunaújváros, Kaposvár, Veszprém és a megyeszékhely vezetői Székesfehérváron. Egy korábbi, a felsőoktatásról tartott egyeztetésen Vargha Tamás, városunk országgyűlési képviselője kezdeményezte, hogy a négy város vezetői további témaköröket érintően is üljenek le egy asztalhoz.

 
A turisztikai érdekek összehangolása, a kulturális intézmények közötti együttműködés és gazdasági, stratégiai kérdések is szóba kerültek azon a megbeszélésen, amelyen Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András és az alpolgármesterek, Brájer Éva, Égi Tamás és Róth Péter vendégül látták a három megyei jogú város, valamint a megye és a megyei Kormányhivatal vezetőit.
 
Dunaújvárosból Gombos István alpolgármester, Kaposvárról Szita Károly polgármester, Veszprémből Porga Gyula polgármester vett részt a megbeszélésen, amelyen jelen volt még dr. Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Pleizer Lajos, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke és Vargha Tamás államtitkár, országgyűlési képviselő.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >