Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Mi kell a nőnek? Nyomtatás E-mail
Írta: Ollé Ágnes   
2012. november 10.

Image A nők szívesen fogadják az élményajándékokat, 43%-uk romantikára vágyik - A karácsonyi ajándék megtalálása komoly munka sok férfi számára, úgy gondolják, megoldhatatlan feladvány előtt állnak. A legtöbben utálnak vásárolni, idegesítő számukra az üzletekben a tömegnyomor, ki nem állhatják, amikor válogatni és dönteni kell a bőséges kínálat adta lehetőségek közül.

 
Pedig nem is olyan nehéz a feladvány. Amikor egy nő figyelmességet kap, akkor úgy érzi, minden rendben van körülötte, harmóniát érez. Ezért karácsonykor érdemes arra gondolnunk, hogy vajon milyen ajándék az, amivel figyelmességet tudnánk ajándékozni neki.
 
A Meglepkék kutatásából* kiderült, sokan fogadnának szívesen egy különleges élményajándékot. A legtöbben (43%) romantikára vágynak, boldoggá tenné őket egy éjjeli szerenád vagy egy eldugott helyen eltöltött kellemes piknik. A magyar internetezők 70 százaléka hallott már az élményajándékokról, de még csak 18 százalékuknak volt része ilyen típusú kreatív meglepetésben.
 
A kutatás eredménye szerint sokan fogadnák szívesen ezt a különleges kedveskedést, a válaszadók 74 százaléka örülne annak, ha egy kivételes élménnyel ajándékoznák meg. Az a jó, ha az ajándék tükrözi a nő egyéniségét. Ezért felvázoljuk azokat a karaktertípusokat, amelyek valamelyikébe a szebbik nem minden tagja besorolható.
 
-----A romantikus
 
Nem hozza lázba a szép fehérnemű, a drága ékszer vagy egy exkluzív hajós körutazás de minden romantikus filmen könnybe lábad a szeme? A régimódi romantikával biztosan le lehet venni a lábáról, de akár elég egy szívből jövő apró figyelmesség is.
 
---- A „szupernő”
 
Egy személyben tud megfelelni az otthoni és a kinti világ elvárásainak? Ambiciózus és minden helyzetben a megfelelő szerepben tündököl? Ajándéka mindig legyen személyre szabott és exkluzív, de sose legyen tucat ajándék!
 
---- A „szupernő”
 
A temperamentumos, vagány Az akciófilmeket velünk együtt nézi vagy esetleg ő maga veszi meg rá a jegyet a moziba? A legőrültebb haverunkkal is rögtön megtalálja a közös hangot? Ajándéka kiválasztásakor vessük be az extrém ötleteinket.
 
*NRC Piackutató felmérése élményajándék témakörben az internetező felnőtt lakosság körében a Meglepkék csapatának megbízásából
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >