Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow ISMÉT LESZ ÉV VÉGI FUTBALLFESZTIVÁL SZÉKESFEHÉRVÁRON
ISMÉT LESZ ÉV VÉGI FUTBALLFESZTIVÁL SZÉKESFEHÉRVÁRON Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. november 22.

Image Ismét megrendezi az év végi futballfesztivált Székesfehérváron a Videoton FCF Baráti Kör Egyesület. A december 28-30-a között, a Videoton Oktatási Központban zajló mérkőzés-sorozatra az ország minden részéről fogadják a jelentkezéseket december 10-ig. – hangzott el a részleteket ismertető sajtótájékoztatón.

 
A sajtótájékoztatón Juhász László főszervező elmondta: a 13. alkalommal megrendezésre kerülő VBKE Országos Kispályás Labdarúgó Kupán minimum 24, maximum 32 csapat vehet részt. Egy csapatban 12 fő szerepelhet, újdonság, hogy a névsort december 27-ig le kell adni, módosítani később már nem lehet.
 
Szintén újdonság, hogy kizárólag három játékos sérülése esetén lehet új játékost bevonni. Az első két napon csoportmérkőzésekre kerül sor, a döntők december 30-án lesznek, a gálamérkőzésekről pedig később születik döntés a nevezések függvényében.
 
A torna 40X22 méteres játéktéren, 4X2 méteres kapukkal és oldalpalánkkal kerül megrendezésre. A jelentkezéseket december 10-ig kell eljuttatni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címre, a nevezési díj november 30-ig 30 ezer, ezt követően 35 ezer forint.
 
A torna összdíjazása a tavalyihoz hasonlóan egymillió forint lesz, lehet nyerni például sportfelszerelést és utazási ajándékutalványt.
 
„A sok éves hagyományokkal rendelkező torna nagyon fontos Székesfehérvárnak, hiszen gyerekeket, fiatalokat, idősebbeket egyaránt megmozgat. Nem véletlen, hogy dr. Cser-Palkovics András polgármester vállalta a fővédnökséget, a város önkormányzata pedig minden segítséget megad a sikeres megrendezéshez.” – hangsúlyozta a sajtótájékoztatón Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok.
 
Szavai szerint a torna kiváló szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget kínál a családoknak és sportolásra inspirálja a városlakókat.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >