Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Üzleti ajándékot helyből, általános és középiskolák diákjaitól Nyomtatás E-mail
Írta: Budai Csilla   
2012. november 26.

Image Néhány hazai tulajdonú vállalkozás összefogott, és a helyi általános és középiskolák tanulói által készített tárgyakat adnak karácsonyi üzleti ajándékként külföldi és hazai partnereiknek. Az egyedülálló kezdeményezést Macher Endréné, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Minőség Klubja vezetője indította el.

 
Az év végi ünnepek közeledtével a vállalkozások többsége már az üzleti ajándékok beszerzését tervezi. Ehhez kapcsolódóan a Minőség Klub vezetője, Macher Endréné javaslatára létrejött kezdeményezés célja, hogy a helyi vállalkozások az üzleti ajándékozás kapcsán a helyi termékeket részesítsék előnyben, amely egyediséget és kedvességet is sugall a nagy áruházakban vásárolt termékekkel szemben.
 
Ennek egyik lehetősége, hogy a megyei oktatási intézmények diákjai által készített és felajánlott egyedi kézműves termékeket adják át üzleti partnereik számára – hívja fel a figyelmet Macher Endréné, aki a Sóstó Ipari Parkban működteti vállalkozását, mely a speciális ipari elektronikai szakágazatban Magyarországon és Nyugat-Európában ismert és elismert vállalat.
 
A termékeik főbb felhasználási területei: orvosdiagnosztikai berendezések, repülőgépipar, érzékelő ipar, prémium kategóriájú autóipar, szabadidős berendezések és nyomdaipar.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >