Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Sikeres Fejér Termék vásár
Sikeres Fejér Termék vásár Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2012. november 26.

Image A nyirkos idő ellenére nagy volt az érdeklődés a hétvégi Megyekorzón, melyet a Fejér Megyei Önkormányzat rendezett hagyományos, ezúttal a szociális integrációt is elősegítő szándékkal a Megyeháza udvarán.

 
Népszerűek voltak a különleges dégi és sárszentmihályi sajtkészítmények, a méz és a házilag készített lekvárok és szörpök is. A kézműves termékek: gyöngyékszerek, bőrdíszműves és népviseleti ruhák iránt is nagy volt az érdeklődés.
 
Törő Gábor, a Fejér Megyei Közgyűlés új elnöke is ellátogatott a vásárra. A következő vásári alkalomról előzetesen annyit elárult, hogy az adventi időszakban is számíthatnak a kiállítókra és termelőke.
 
A Fejér Megyei Önkormányzat decemberben is szervez Megyekorzót. A Fejér Megyei Önkormányzat a novemberi Megyekorzót már a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény bevonásával valósította meg a társadalmi integrációt elősegítő célzattal.
 
A lakók segítségével vállalta az intézmény a rendezvény idejére, hogy a termelőknek és kiállítóknak meglepetésül szolgálva, össze - és szétszereli a standjait 1 intézményi munkatárs és 7 lakó közreműködésével.
 
A Megyekorzó szervezésével kölcsönösen segítik egymást az önkormányzattal.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >