Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
BRAVÚROS ARAK-OS SZEREPLÉS A MEZEI FUTÓ ORSZÁGOS BAJNOKSÁGON Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2012. november 27.

Image A szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum adott otthont a Mezei futó OB-nak, ahol a fehérvári atléták egyéniben és csapatban is az előzetes elvárásokat felülmúlva szerepeltek. Bajnoki címet szerzett egyéniben a junior fiúknál Matkó Csaba, de a fiatalabb lányok és fiúk is egyaránt érmekkel térhettek haza. Az ARAK mérlege 3 arany, 1 ezüst és 1 bronz érem lett.

 
A 13 éveseknél ezüstérmet szerzett Kocsis Zsombor, de Deák Mártonnal és Szépe Gergővel kiegészülve az ARAK 13 éves fiúcsapatával a dobogó legtetejére is felállhatott. Győzött a 14 éves lánycsapat is, a Ragó Nikolett, Stróbl Anita és Mészöly Flóra alkotta ARAK-os trió nem talált legyőzőre.
 


 
Ragó Nikolett egyéniben is ötödik, akárcsak Farkas Dárius az utánpótlás korúaknál. Az ötödik fehérvári érmet, az egyetlen bronzot, Szabó Eszter, Jahola Dóra, Gál Boglár összetételű 15 éves lány csapat szerezte.
 


 
A dobogós helyezéseken kívül negyedik helyen zárt a junior fiúk, hatodikon az ifjúsági fiúk, nyolcadikon a 15 éves fiúk csapata.
 
December 8-án ezen a helyszínen a Mezeifutó EB kerül megrendezésre, ahol a legjobb ARAK-os versenyzők szerephez juthatnak.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >