Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow ÖKO akció a jótékonyság jegyében
ÖKO akció a jótékonyság jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. november 30.

ÖKO akciót hirdet a jótékonyság jegyében az ART Kulturális Egyesület. A kezdeményezés keretében iskolák jelentkezését várják, a diákoknak műanyag palackokat kell gyűjteniük, majd zsugorítaniuk. A legtöbb palackot gyűjtő tanintézmény nyeri el a verseny teljes bevételét.

 
Az iskolák december 18-ig jelentkezhetnek az akcióra. A nevezéshez mindössze egy üzenetet kell küldeniük a www.facebook.com/artegyesulet közösségi oldalra, valamint meg kell adniuk egy általuk támogatni kívánt szervezet vagy személy nevét.
 
Az iskola alapítványai kivételt képeznek, ők nem tartoznak a patronálható szervezetek közé, de támogatott személyként megjelölhető például egy beteg tanuló, akinek a gyógykezelésére szánnák a nyereményt.
 
Az iskolásoknak gyűjteniük kell a fél, vagy másfél literes műanyag palackokat, melyek mindegyike két forintot ér. Az intézményekből heti rendszerességgel szállítják el a műanyag palackokat a Budai úti Interspar Áruházba.
 
A nevezett iskoláknak hétfői napokra két-két diákot kell delegálniuk, akik az áruházban összezsugorítják a palackokat. Eredményhirdetés december 21-én lesz, a legtöbb palackot gyűjtő iskola pedig mindent visz, azaz megkapja a gyűjtésből származó teljes bevételt.
 
Az akcióhoz – versenyen kívül – bárki csatlakozhat, hiszen gyűjtésével a nyereményalapot növeli. Várják továbbá olyan intézmények csatlakozását, akik szintén gyűjtőpontot üzemeltetnének, vagy saját maguk gyűjtenének az akció keretében.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >