Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Karácsonyi licit a rászoruló családok javára Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2012. december 07.

Image Sportklubok közreműködésével szervez jótékonysági árverést az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális és Közhasznú Egyesület, illetve a Szegényeket Támogató Alapítvány. Sportrelikviákra lehet licitálni, a bevételt mélyszegénységben élő családok megsegítésére költik.

 
A Videoton FC dedikált focilabdát, az Alba Fehérvár kosárlabdacsapat egy dedikált mezt ajánlott fel. Árverezik Palkovics Krisztián, a SAPA Fehérvár AV19 jégkorongozójának egyedi mezét, melyet a csapat tagjai dedikáltak, illetve felajánlotta futócipőjét Babos Rita, az ARAK atlétája.
 
A relikviákat az Alba Plaza piac felöli bejáratánál, önálló kirakatokban lehet megtekinteni. A kikiáltási ár Palkovics Krisztián mezénél 100.000, a többi adománynál 50-50 ezer forint. A licitajánlatokat a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címre várják, az egyes relikviákat az kapja, aki a legtöbbet ajánlja értük.
 
Az árverés eredményét a december 9-én, 18.00 órakor kezdődő kosárlabda-mérkőzés után, a Vodafone Sportcentrum VIP termében hirdetik ki. A befolyó összegből mélyszegénységben élő családok számára vásárol tartós élelmiszert az ICSKE és a SZETA.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >