Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
VÁLTOZIK A PALOTAI ÚTI HULLADÉKUDVAR NYITVA TARTÁSA JANUÁR 2-TŐL Nyomtatás E-mail
Írta: Depónia   
2013. január 03.

Image A Depónia Kft. tájékoztatása szerint megváltozik a Palotai úti Hulladékudvar nyitva tartása 2013. január 2-től. A hulladékudvar hétfőnként zárva van, kedden és csütörtökön 8 és 16 óra között, szerdán és pénteken 7 és 18 óra között, szombaton 8 és 14 óra között, vasárnap pedig 8 és 12 óra között tart nyitva. A veszélyes anyagokat tartalmazó festékhulladékot a Székesfehérvár-Csala Pénzverővölgyi Hulladékkezelő Telepen működő hulladékudvarban veszik át.

 
Az idei évben a Deponia Kft. mint eddig, kéthetente szállítja el a zöldhulladékot a családi házas övezetekben. Az egyik héten a házhoz menő szelektív csomagolóanyag begyűjtése, a következő héten pedig a zöldhulladék szállítása történik. A zöldhulladék-szállítási napok megegyeznek a vegyes szemétszállítási napokkal, ilyenkor a zsákokban kihelyezett zöldhulladékot is elviszi a cég.
 
Újdonság, hogy 2013-ban fél köbméter nagyságig a kötegelt zöldhulladék is elszállításra kerül. 2013-ban a vidéki településeken már bevált módszerrel gyűjtik össze a lomokat: társasházak esetében a lakóközösséggel, családi házaknál pedig a tulajdonosokkal egyesével egyeztetik a lomtalanítás időpontját. 2013-ban az eddig megszokott két alkalmas, négy köbméteres ingyenes lerakási lehetőség egyszeri alkalomra, valamint két köbméternyire csökken.
 
A Székesfehérvár-Csala Pénzverővölgyi Hulladékkezelő Telepen működő hulladékudvarban átveszik a veszélyes anyagokat tartalmazó festékhulladékot is.
 
A Depónia Kft. a gyógyászati veszélyes hulladék átvételét idén először január 23-án szerdán 8 órától 15 óra 30 percig végzi, ezt követően pedig február20-án szerdán 8 órától 15 óra 30 percig lesz erre lehetőség.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >