Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
AZ ALBA IPARI ZÓNÁBAN ADTÁK ÁT A SOYER MAGYARORSZÁG ÚJ TELEPHELYÉT Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. január 25.

Image Tegnap délelőtt ünnepélyes keretek között adták át a Soyer Magyarország Kft új telephelyét Székesfehérvárin az Alba Ipari Zónában. A cég speciális hegesztőgépek forgalmazásával foglalkozott ezidáig, azonban mostantól gyártással is foglalkoznak az új csarnokukban, melyet az Új Széchenyi Terv társfinanszírozásával tudtak felépíteni.

 
A cég most új telephelyük megépítését követően, nemcsak kereskedelemmel, gyártással is tud majd foglalkozni a jövőben. Az új gyártócsarnok átadásán a nemzeti színű szalagot Heinz Soyer a speciális hegesztőgépek gyártójának tulajdonos ügyvezetője, Székely Zoltán a Soyer Magyarország tulajdonos ügyvezetője, Molnár Tamás a KDRFÜ igazgatója és Horváth Miklós Csaba önkormányzati képviselő vágta át.
 


 
Székely Zoltán, a Soyer Magyarország Kft. tulajdonos ügyvezetője elmondta, hogy korábban - 2004 óta - a Seregélyesi úton béreltek egy 130 négyzetméteres helységet, ahol a Soyer speciális hegesztőgépeivel kereskedtek és látták el a német Heinz Soyer GmbH márkaképviseletét.
 


 
A korábbi bérlemény már szűkösnek bizonyult és nem szerettek volna más albérletbe költözni. Jelenleg négyen dolgoznak a cégnél és három további munkatársat vesznek fel a napokban, azonban szeretnék, ha még ebben az esztendőben 2-3 további munkavállalót tudnának foglalkoztatni. A hegesztéstechnikai cég mintegy 59 millió forintot nyert az Új Széchenyi-terv telephely-fejlesztési pályázatán.
 


 
A beruházás 50 százalékos támogatási aránnyal valósult meg, teljes költsége 118 millió forint volt. A Soyer Magyarország olyan nagy multinacionális cégeknek beszállítója, mint az Audi, a Magyar Suzuki, de acélszerkezet gyártók és belsőépítészek is használják a cég csaphegesztési technológiáját.
 


 
A cég új telephelyének átadásán ott volt Horváth Miklós Csaba Székesfehérvár képviseltében, Molnár Tamás, a KDRFÜ ügyvezető igazgatója és Ifj. Heinz Soyer , a Heinz Soyer GmbH tulajdonos ügyvezetője.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >