Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Kodolányi színpad a Fehérvári Zenei napokon
Kodolányi színpad a Fehérvári Zenei napokon Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence PR-referens   
2008. szeptember 12.

ImageA tanévkezdés előtti utolsó feltöltődési lehetőségét tartogatja a Fehérvári Zenei Napok (FEZEN) a hallgatóknak. A régió legnagyobb zenei fesztiválján szeptember 11. és 13. között Székesfehérváron olyan ismert világsztárokkal találkozhat a közönség, mint a német Helloween és ATB, a svéd Katatonia vagy az angol Anathema. Természetesen a hazai könnyűzenei élet színe-java is megtalálható lesz a három nap alatt, például a Kodolányi színpadon.

A KJF kiemelten fontosnak tartja, hogy a Székesfehérvár kulturális életét színesítő fesztivál mellé álljon. A kapcsolódási pontok nem véletlenek, hiszen a KJF és a FEZEN célja közös: az értékközvetítés, kulturált kikapcsolódás biztosítása. Az egy évtizednyi múltra visszatekintő fesztiválon a tavalyihoz hasonlóan idén is lesz Kodolányi színpad, teret adva az igényes zenei produkcióknak.

Műfaji megkötés nélkül változatos zenei élményeket biztosít mindenki számára a színpad, a poptól egészen a rockig. Természetesen nemcsak a már befutott együttesek lépnek fel, lehetőség adatik a feltörekvő, ötletekkel teli tehetségeknek is. Székesfehérvár zenei vérkeringésébe egyre intenzívebben kapcsolódik be a szeptemberben egy éves fennállását ünneplő Művészeti Tanszék.

A Kodolányi a FEZEN-en való jelenlétével azt szeretné sugallni, hogy a tanszék nemcsak a jazzoktatásra nyitott, hanem a többi igényes műfajnak is teret ad. A színpadon a United együttes színeiben fellépnek a tanszék oktatói, Pély Barna és Mits Gergő is.

Helyszín: Bregyó közi sportcentrum (A Kodolányi Apartmanházzal szemben) Információ: www.fezen.hu

Kodolányi színpad program:

Szeptember 12. péntek

16:30 THE LIGHTNING BAND

18:00 MOLIENDO CAFÉ

19:30 UNITED

21:00 BELGA

22:30 BACK 2 BLACK

Szeptember 13. szombat

10:00 TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY DÖNTŐJE

16:30 TŰZVONAL

18:00 BUDAPEST ACOUSTIC BAND

19:30 BELMONDO

21:00 TÁTRAI-SZŰCS LATIN

22:30 DEÁK "BILL" BLUES BAND

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >