Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A gyűlöletkampány hívatlan vendég Székesfehérváron
A gyűlöletkampány hívatlan vendég Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz Székesfehérvári Szervezet   
2013. január 27.
Láthatjuk a közterületeken, hogy megérkezett Székesfehérvárra is az MSZP Ron Werber-i gyűlöletkampánya. A fehérváriak nem kérnek a gyűlöletkeltésből, nem kérnek a rombolásból. Kérjük Márton Roland MSZP-s országgyűlési képviselőjelöltet, hogy állítsa le a városunkba importált uszítást, hiszen az embereknek nyugalomra és biztonságra van szüksége!
 
Magyarországon egyszerre csökken az államadósság és a rezsi, Európa több országában ez éppen fordítva van. Magyarországon egyszerre emelkedik a minimálbér, tartja értékét a nyugdíj, és közben csökken deficit.
 
Európa több országában csökkentik a fizetéseket és a nyugdíjakat, miközben a költségvetésük egyre rosszabb állapotba kerül. Büszkék vagyunk arra a két és fél év alatt véghezvitt kormányzati munkára, mely mindezt lehetővé tette.
 
Büszkék vagyunk azokra a fejlesztésekre, melyek összefogással megvalósulhatnak Székesfehérváron.
 
A Fidesz a gyűlöletkampány helyett a családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások érdekében folytatja a kormányzását mind országosan, mind Székesfehérváron, és nyugodtan és tiszta tekintettel fog a választók elé állni.
 
 
Fidesz Székesfehérvári Szervezet
 
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >