Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fehérvári okmányiroda: reggel 8-tól este 8-ig! Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2013. február 01.

Image A Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala okmányirodája - Székesfehérvár, Koch László utca 4/b - február 1-jétől minden hétköznap reggel 8-tól este 8 óráig fogadja az ügyfeleket.

 
Február 1-jén, pénteken a hosszított ügyfélfogadás délutáni ügyelettel valósul meg. A rendszer február 4-étől, hétfőtől teljes kapacitással működik.
 
Az ügyfélfogadási idő tehát 8-tól 20 óráig tart, két műszakos munkarendben, folyamatosan. Az ügyfelek a már megszokott módon időpontot foglalhatnak a kormányzati portálon keresztül (www.magyarorszag.hu), illetve a székesfehérvári városi honlapon (www.szekesfehervar.hu) található "okmányiroda időpontfoglalás" lehetőség is erre a felületre irányít.
 
Az ügyfelek kiszolgálása ügyfélhívó rendszer segítségével történik, az előzetesen foglalt időpontra érkezőket, a sorszámkiadó automatán, sorszámhúzással való, bejelentkezést követően a rendszer a várakozók közé beszúrva, azonnal hívja.
 
A teljes ügyfélfogadási időben történik a járműigazgatással és a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézés. Az egyéni vállalkozók ügyeinek intézése felváltva délelőtt, illetve délután zajlik.
 
Az okmányiroda ügyfélfogadási idejével, elérhetőségeivel kapcsolatban a www.nyilvantarto.hu oldalon az okmányiroda kereső szolgáltatás használatával lehet tájékozódni.
 
A megváltozott adatok feltöltése az információs oldalakra folyamatosan történik.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >