Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Előadássorozat indul "Kereszt-kérdésekkel" a Budai út reformátusoknál Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2013. február 06.

Image Új, több héten át tartó rendezvénysorozat veszi kezdetét a Székesfehérvári Református Egyházközség Budai Úti templomában február 7-én, csütörtökön 18:00 – 20.30 óra között. Az előadássorozat címe: „Kereszt-Kérdések”. Ez a lehetőség egy 10 előadásból álló tanfolyam, életünk és hitünk nagy kérdéseiről. Ezen esték lényege, hogy meleg gyülekezeti vacsora után elhangzik egy előadás egy-egy fontos témáról, majd az est zárásaként a résztvevők kötetlen módon beszélik meg a hallottakat. A szervezők szándéka szerint a „Kereszt-kérdések” szeretné oldott légkörben, közvetlen módon bemutatni Jézust Krisztust azoknak, akik először találkoznak Vele. Semmiféle előzetes tudást nem várnak el a sorozat résztvevőitől.

 
A "Kereszt-Kérdések" elsősorban egy gyakorlati útikalauz a keresztény hit alapjainak megismeréséhez. Az sorozat elsősorban azok számára készült, akik:
 
* bizonytalanok hitükben,
* megválaszolatlan kérdéseik vannak,
* nem járnak templomba,
* nemrég váltak keresztényekké,
* eltávolodtak a keresztény hittől
 
A további információk a rendezvényről Berze János lelkipásztortól: 30/676-3570, mobiltelefonszámon, vagy e-mailen a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen kérhetőek.
 
< Előző   Következő >