Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tréning fiataloknak a Madzag Ifjúsági Információs Pontnál
Tréning fiataloknak a Madzag Ifjúsági Információs Pontnál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. február 08.

Az állandó programok mellett két, díjmentesen igénybe vehető tréninggel várja a fiatalokat a Madzag Ifjúsági Információs Pont. Az időgazdálkodásról és a konfliktuskezelésről sajátíthatnak el hasznos tudást a résztvevők. A tréningek két hétvégét vesznek igénybe, helyszínük a Szent István Művelődési Ház. A jelentkezéseket folyamatosan fogadják a szervezők.

 
A tavaly létrejött Madzag Ifjúsági Információs Pont számos állandó, ingyenes programmal várja a fiatalokat. Az önismereti, nyelvi fejlesztő és kézműves foglalkozások mellett februárban és márciusban két színvonalas tréninget is szerveznek.
 
A részvétel egy nyertes TÁMOP-pályázatnak köszönhetően díjmentes, a témák pedig hasznosak: a résztvevő fiatalok az időgazdálkodás és a konfliktuskezelés témával ismerkedhetnek. A február és március folyamán lezajló tréningek részletes leírása a www.ponttekellesz.hu honlapon, a programok menüpontban olvasható. Mindkét tréning négy teljes napból áll, azaz a résztvevők két hétvégéjét veszi igénybe.
 
Az Időgazdálkodás tréning időpontjai: február 16-17., március 9-10.; az Eredményes konfliktuskezelés-kommunikáció tréning időpontjai: február 23-24., március 9-10. Mindkét témában a foglalkozásokat a Szent István Művelődési Házban tartják.
 
A tréningek szakmai megvalósítói a Családért és Munkáért Keresztény Alapítvány, valamint a Humán-Öko Dél-Alföldi Regionális Egyesület.
 
A tréningek költsége körülbelül negyvenezer forint lenne, de egy TÁMOP-os pályázatnak köszönhetően most 12-12 főnek ingyenes részvételt tudnak biztosítani.
 
Jelentkezni és érdeklődni az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen, vagy személyesen a Madzag Infóponton lehet a Szent István Művelődési Házban kedden 9-19, pénteken 13-19 és szombaton 9-13 óráig.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >