Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Egy félidő alatt eldőlt Nyíregyháza - Alba Fehérvár 63-94
Egy félidő alatt eldőlt Nyíregyháza - Alba Fehérvár 63-94 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2013. február 25.

Image Szünetig több mint ötven pontot dobtunk, huszonöttel vezettünk - a második félidőben pedig még növeltük is a különbséget. Keller nem hibázott dobást, Smith jól debütált. - Nyíregyházi KK - Alba Fehérvár 63-94 (14-28, 15-26, 12-17, 22-23) NYKK: Nelson 22/6, Polyák 2, Berkis 13/9, Varga M. 6, Davis 18/3. Csere: Mondzinger 2, Molnár M., Siska, Kósa. Edző: Ferenczi Tamás. Alba: Moore 6, Wood 22/12, Hollis 15, Szabó Zs. 8, Keller Á. 15 Csere: Smith 15, Lekli 5, Supola 8, Juhos, Bódi. Edző: Braniszlav Dzunics.

 
Tartalékosan álltak fel a hazaiak, nálunk ellenben Wood ott lehetett a pályán, s ha már ott volt, a legeredményesebbnek is bizonyult fehérvári részről. Ő főleg a második félidőben szerezte a pontjait, köztük négy triplát - más ezúttal nem is talált be kintről a csapatból.
 
És így is majdnem százig jutottunk, ami mutatja egyrészt, hogy a palánk alatt egyértelműen urak voltunk - Keller Ákos dobást sem hibázott, és leszedett 11 lepattanót. Másrészt Smith érkezésével a védekezést megbontani tudó és betörésből eredményes játékossal bővült a keret, aki mellesleg labdaszerzésben is remekül használható. Az ő debütálása mindenképpen a meccs érdekessége volt, zsákolással nyitott és összességében biztató volt a játéka.
 
Hollis az elejénvolt vezéregyéniség, aztán, ahogy nőtt a különbség, Braniszlav Dzunics többféle felállást is kipróbált. Moore kevesebbet játszott a megszokottnál, Supola kezében is megfordult a karmesteri pálca.
 
A lényeg mégis a jó védekezés volt, mert ebből tudott aztán könnyű kosarakat szerezni a csapat a Nelson által vezetett Nyíregyháza ellen.
 
A magabiztos győzelem továbbra is első helyet ér a táblázaton, az utolsó lépést pedig majd Szombathelyen lehet megtenni az alapszakaszban.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >