Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Polgármesteri köszönet a rendőrkapitányi munkáért
Polgármesteri köszönet a rendőrkapitányi munkáért Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. február 28.

Image Polgármesteri Elismerő Emlékérem átadásával mondott köszönetet dr. Csizek Tibor rendőr ezredesnek a Székesfehérvári Rendőrkapitányság élén eltöltött öt és fél évért dr. Cser-Palkovics András. A városi állomány jelenlétében került sor tegnap délután az elismerés átadására, melyen részt vett dr. Varga Péter rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány és Kovács Zsolt rendőr alezredes, városi kapitány is.

 
A közbiztonság az egyik legfontosabb kérdés, amely az embereket érdekli. Éppen ezért alakított ki szoros együttműködést és segíti egymás munkáját Székesfehérvár Önkormányzata és Rendőrkapitánysága. Az elmúlt időszakban különösen sikeresen tettek lépéseket az itt élők biztonságérzetének erősítéséért és ebben nagy szerepe volt dr. Csizek Tibor rendőr ezredesnek.
 
A városi rendőrkapitányként eltöltött öt és fél éves időszakért Polgármesteri Elismerő Emlékéremmel mondott köszönetet dr. Cser-Palkovics András.
 
„Azért ragaszkodtam ahhoz, hogy a személyi állomány előtt köszönjem meg az elmúlt évek eredményes munkáját, mert tudom, milyen elkötelezettek a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai. Ezt a fehérváriak is ismerik és elismerik. A Polgármesteri Emlékérmet a közösségért sokat tevő személyek kaphatják meg. Önnek a Székesfehérvár közbiztonságáért és a városi rendőrségért végzett kiemelkedő munkát köszönöm! Tudom, hogy ez csapatmunka, éppen ezért kapitány úron keresztül a teljes állománynak szól ez az elismerés, a több mint százezer székesfehérvári lakos nevében.” – fogalmazott dr. Cser-Palkovics András polgármester.
 
A Székesfehérvári Rendőrkapitányságon megtartott állománygyűlést követően, korábbi beosztottai előtt vette át a Polgármesteri Elismerő Emlékérmet dr. Csizek Tibor, aki dicsérte a jó kollektívát és kiemelte, hogy összefogással mindenre lehet megoldást találni.
 
A ma már megyei rendőrfőkapitány-helyettesként szolgálatot teljesítő kitüntetett köszönetet mondott az elismerésért, megköszönte az állománynak a közös munkát, valamint elmondta, hogy a megyei és városi együttműködés megerősítésére kapott történelmi lehetőségnek tekinti mostani megbízatását.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >