Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Jarrod Jones az Alba újabb igazolása Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2013. március 01.

Image 22 éves, 205 centiméter magas centerrel bővült a csapat állománya. Jarrod Jones amerikai, Ukrajnában játszott legutóbb, most pedig Fehérváron folytatja.

 
Hétfőn rendkívüli elnökségi ülést tartott az Alba Regia SC. Ezen az elnökség úgy döntött, szükséges a csapat megerősítése center poszton - és ennek minden anyagi feltételét vállalja. Két és fél nap alatt kellett az igazolást tető alá hozni.
 
Tegnap meg is érkezett az új középjátékos, a BC Kijev csapatában a szezon korábbi részében csaknem 14 pontot, valamint 8.5 lepattanót átlagoló Jarrod Jones. A 23. évében járó amerikai kosarast a szakmai stáb választotta, Jones bekapcsolódik a munkába, a keret negyedik légiósaként.
 


 
A játékosállományban egyelőre nem lesz egyéb változás. Mivel a szabályok három külföldi szerepeltetését engedik a magyar bajnokságban, a csapat szakmai vezetése minden mérkőzés előtt eldönti, a négy légiós közül kiket nevez az adott találkozóra.
 
Egyelőre még nem tudható, a szombati, alapszakasz-záró rangadón, a Szombathely ellen milyen összeállításban lépünk pályára - ez csak a mérkőzés előtt derül ki.
 
Várhatóan sok fehérvári kíséri el a csapatot a meccsre, várjuk szurkolóinkat az első helyről is döntő összecsapásra!
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >