Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kettőből kettő Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2013. március 04.

Image Hétvégi második mérkőzését már magabiztosan nyerte meg a Sapa Fehérvár AV19 EBEL U20-as csapata. Az áldozat ezúttal a Red Bull Salzburg volt.

 

Sapa Fehérvár AV19 U20-Red Bull Salzburg U20: 7-1 (2-0, 4-1, 1-1)
Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, 150 néző.
Sapa Fehérvár AV19 U20: Rajna - Hetényi, Varga, Sofron Á., Tóth G., Sárpataki - Arany, Reiter, Vincze, Erdély, Szabó D. - Rusk, Korbuly, Izsák, Reisz, Hamvai - Pados, Árkovics, Vokla, Füri, Pukli
Red Bull Salzburg U20: Frank - Schernthaner, Lackner, Valette, Hummer, Ferstl - ludwig, Hochwimmer, Grosslercher, Feix C., Grabmayr - Steinacher, Orsagh, Feix F., Firsa, Kainz - Kloimwieder, Seewald, Flatscher, Hagler, Lahoda
Gólszerzők: Vokla, Tóth G. (2) , Hetényi, Reisz, Erdély, Vincze illetve Schernthaner
 
Az Innsbruck elleni mérkőzésből okulva az elejétől odafigyelve kezdtünk a Salzburg ellen, így a Bikáknak esélye sem volt előnyt szerezni. Azonnal nagy nyomást helyeztünk a vendégkapura melynek eredményeképp a 13. percben megszületett a vezető gólunk - Vokla vette be Frank kapuját, majd öt perccel később Tóth Gergő duplázta meg az előnyt kettős emberelőnyben. 
A középső harmad is az előzőhöz hasonlóan alakult - mi támadtunk, a Red Bull védekezett. A 24. percben Hetényi emberelőnyben ütötte a harmadikat, majd egy percre rá Reisz is betalált, ezzel már négygólos volt az előny. A játékrész végén, mindössze 19 másodperc alatt újabb két gólt szereztek az Ördögök - Tóth Gergő és Erdély Csanád volt eredményes - így 6-0-val fordulhattunk az utolsó húsz percre.
A záró játékrészben, a biztos vezetés tudatában kicsit visszavett a csapat. Negyven percnyi játék után 39-10 volt a kapuralövési arány, míg a harmadik harmadban "csak" 9-6-ot sikerült összehozni. A 44. percben Schernthaner megszerezte a Red Bull szépítő találatát. A slusszpoén azonban a miénk volt. Nyolc perccel a vége előtt Vincze emberelőnyben belőtte a hetediket is. Ezzel a Sapa Fehérvár AV19 U20-as csapata magabiztos győzelemmel kedveskedett edzőjének, Kiss Dávidnak, aki a mérkőzés napján ünnepelte 23-ik születésnapját.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >