Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Bajnok-verés a Köfém Rögbi pályán Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. március 11.

Image Vasárnap bajnoki mérkőzésen fogadta a Fehérvár Rugby Club a 2011 - 2012. év bajnok Battai Buldogok junior csapatát. A találkozó eredménye: FRC - Battai Buldogok: 54 - 7/ 17-7.

 
Gyolcsos Ferenc edzőtől megtudtuk, hogy a mérkőzés második percében a jól megtermett Krepsz Áron legázolva ött battai játékost 5 pontot szerzett.
 
A második fehérvári célt is Krepsz szerezte, újabb 5 pont a jutalom rúgást Kósa Bálint sikeresen értékesítette + 2 pont, 12 - 0. kissé "leült" a játék a 30. percig, ekkor Révfalusi Bálint átcikázott a az ellenfél centersorán és újabb 5 ponttal örvendeztette meg a fehérváriakat, 17 - 0. A félidő utolsó percében a Battaiak "kaptak egy ajándék labdát" amit értékesítettek.
 
17 - 7. az első félidő végeredménye.
 
A második félidő már abszulut fehérvári fölénnyé nőtt! A fiatal Wollek Gábor a battaiak célterülete előtt kialakult tolongást követően néhány ellenfelet felborítva a Fehérvár 4. célját vitte, 22 - 7. A mérkőzésen végig jól játszó Bárdfalvi Tamás 5 pontot szerzett: 27 - 7.
 
Egy perc múlva a hosszú betegségéből felgyógyuló Horváth Bence nagyszerű céljának örülhetett a hazai csapat. A 17 percben a fehérvár irányító játékosa Antal Benjámin ismét bejutott az ellenfél célterületére - újabb 5 pont, most a jutalom rúgás is sikeres volt Kósa jóvoltából + 2 pont 39 - 7, ekkor már a volt bajnok feladta Őrsi Dávid két passz cselével elküldte az ellenfél védőit, újabb 5 pont 44 - 7.
 
Horváth Bence Ismét "beköszönt az ellenfél célterületére" - újabb 5 pont. 49 - 7. Végül Sopisz Aposztolis zárta a célok sorát  -5 pont.
 
Végeredmény : 54 - 7 a Fehérvár Rugby Club javára.
 
Ezen a napon mérkőzött a Fehérvár Rugby Club kadét csapata a Battaiak hasonló korú csapatával.
 
Eredmény: FRC - Battai Buldogok 8 - 44. /5 - 20.
 
Míg az ősszel a Fehérvár nyert - most a Batta győzött.
 
"Alaposan "fel kell kötni a fehérneműt" az FRC kadét csapatának, amennyiben fel akar kerülni a bajnoki dobogóra." - nyilatkozta Gyolcsos Ferenc, aki elmondta, hogy négy napja edzőtáboroznak az FRC korosztályos csapatának tagjai - készülve az ország legnagyobb utánpótlás rögbi tornájára, a Március 15 Kupára.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >