Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
"INTELLIGENS OTTHONOK" - TELTHÁZAS SZABADEGYETEMI ELŐADÁS Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. március 13.

Image Várakozáson felüli volt a szabadegyetem márciusi előadásának látogatottsága, melyen Dr. Seebauer Márta ”Intelligens otthonok” című előadását hallgathatta meg a közönség.

 
Az Óbudai Egyetem székesfehérvári központjában számos érdekes, tudománynépszerűsítő rendezvényt szerveznek a következő években. Ezek közé tartozik az idén Garai Géza nevét viselő szabadegyetem is, mely a következő években egy-egy nevezetes Székesfehérvárhoz kötődő személyről lesz elnevezve.
 
Programját érdekes témák kitűzésével és neves előadók meghívásával gazdagítják, színesítik majd évről-évre a szervezők. Hatalmas siker volt a Garai Géza Szabadegyetem márciusi előadása az Alba Regia Egyetemi Központban, több mint 130-an hallgatták meg Dr. Seebauer Márta „Intelligens otthonok” című előadását.
 


 
Az előadásban szó volt arról, hogy a számítástechnikai eszközök és az infokommunikációs technológia fejlődése forradalmi változásokat hozott nemcsak a professzionális informatika alkalmazók, hanem az otthonok életébe is.
 
Az információ mindenki számára olcsón és azonnal elérhetővé vált. Az előadás központi témája volt, annak az ismertetése, hogyan hatott ez a fejlődés az emberek életére, miként használják ki ezeket a lehetőségeket. Bemutatásra kerültek az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központban az intelligens otthonok témában futó kutatási projektek is.
 
Legközelebb április 3-án (szerdán) 18.00-kor Dr. Györök György főigazgató előadását hallgathatják meg az érdeklődők, melynek címe „Processzorok mindenütt”. Továbbra is szeretettel várnak mindenkit az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központ „K” épületének Kandó Kálmán előadó termébe!
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >