Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Húsvéti adományosztás a fehérvári kosarasokkal
Húsvéti adományosztás a fehérvári kosarasokkal Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. március 22.

Image Újra együtt dolgozik a rászorulókért az Alba Fehérvár kosárlabdacsapat, a Four Gates Kft., valamint a SZETA és az ICSKE. Március 28-án, csütörtökön délután mélyszegénységben élő családoknak szerveznek nagyszabású húsvéti adományozási akciót a Vodafone Sportcentrumban. A részletekről sajtótájékoztatón számoltak be.

 
A szükségben élő székesfehérvári családok mindig örömmel és hálával fogadják, ha gondolnak rájuk és támogatják őket. Megsegítésükre ismét nagyszabású jótékonysági akciót szerveznek, az összefogásban az Alba Fehérvár kosárlabdacsapat, a veszprémi Four Gates Kft., a Szegényeket Támogató Alapítvány, valamint az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális és Közhasznú Egyesület vesz részt. Március 28-án, csütörtökön 16.30 órától a Vodafone Sportcentrumban fogadják a családokat.
 
A kosárlabdacsapat játékosai a SZETA és az ICSKE által gyűjtött és összeállított, édességet és játékokat tartalmazó ajándékcsomagokkal lepik meg a gyerekeket, játsszanak velük és autogramokat osztanak nekik, ami igazán kivételes élményt jelent majd!
 
A sportcsarnok egyik különtermébe várják a meghívásos alapon érkező családok felnőtt tagjait, akik elsősorban tartós, a mindennapokban jól felhasználható élelmiszereket tartalmazó csomagokat vehetnek át. A jótékonysági akció egyik fontos célja, hogy megkönnyítsék a családok készülődését a húsvéti ünnepekre.
 
A veszprémi Four Gates Kft. már több alkalommal támogatta a SZETA és az ICSKE kezdeményezéseit. A cég ezúttal készpénzzel segíti a húsvéti adományosztás sikeres lebonyolítását.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >