Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Új helyszínen a Nyuszi Futás - Nyúl Félmaraton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. március 25.

Image Húsvét alkalmából ismét megrendezik a Nyuszi Futást – Nyúl Félmaratont Székesfehérváron óvodások, iskolások számára. A Halesz-liget helyett a Szabadművelődés Háza környékén bonyolítják le az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő rendezvényt március 26-án.

 
A Magyar Tartalékosok Szövetsége (MATASZ) Fejér megyei Szervezete kiemelten támogatja az ifjúság egészségre, sportos életmódra történő nevelését, ennek jegyében rendezi meg a III. Nyuszi Futást-Nyúl Félmaratont március 26-án, kedden 16.00 órától.
 
Az eredeti tervek szerint a Halesz-ligetben bonyolították volna a programot, de a terület jelenleg nem alkalmas sportolásra, így A Szabadművelődés Háza környékén kerül sor a futásra. A rendezvényre óvodások, iskolások jelentkezését várják, akik teljesíthetik a Nyuszi Futás 1 kilométeres, vagy ennél rövidebb távját, az 1 és 21 kilométer közötti, szabadon választott távú Nyúl Félmaraton pedig a szülőknek, a felnőtteknek szól.
 
A MATASZ hosszútávfutói a helyszínen segítenek, és tanácsokkal látják el a résztvevőket. A programot nagyon rossz időben is megtartják, ebben az esetben A Szabadművelődés Háza aulájában tornászhatnak a gyerekek, akiket húsvéti meglepetéssel várnak.
 
A III. Nyuszi Futás – Nyúl Félmaraton fővédnöke Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, aki szintén részt vesz az eseményen.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >