Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Nyuszifutás téli körülmények között
Nyuszifutás téli körülmények között Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. március 27.

Image Húsvéti meglepetéssel várták a gyermekeket az idei Nyuszi Futás – Nyúl Félmaraton rendezvényen A Szabadművelődés Házában. A Magyar Tartalékosok Szövetsége (MATASZ) Fejér megyei Szervezete harmadik alkalommal szervezte meg a programot. A téli időjárás miatt idén közel húszan vállalkoztak a távok teljesítésére.

 
Bár a Húsvéti Nyúl helyi megbízottjai várták a gyermekeket A Szabadművelődés Háza bejáratánál, a március végi havazás erősebbnek bizonyult ma. A legbátrabb felnőttek és gyermekek, közel húszan vállalkoztak arra, hogy a téli időjárás ellenére részt vegyenek az idei Nyuszi Futáson.
 
A Magyar Tartalékosok Szövetsége (MATASZ) Fejér megyei Szervezete kiemelten támogatja az ifjúság egészségre, sportos életmódra történő nevelését, ennek jegyében rendezték meg a III. Nyuszi Futást-Nyúl Félmaratont.
 
Az idei évben a Halesz-liget helyett a Szabadművelődés Háza környékét jelölték ki helyszínnek, ám a havas, téli időben csak a legelszántabbak teljesítették a távokat. A program fővédnöke Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok köszöntötte a futók maroknyi csapatát.
 
A távokat teljesítő sportemberek, az Árpád Szakképző Iskola és Kollégium diákjai és tanárai, valamint lelkes óvodások jutalma egy-egy húsvéti csoki tojás volt.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >