Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Múzeumok nyitva tartása Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 03.

Image Bár az igazi tavaszi időjárás még várat magára, a székesfehérvári múzeumok már felkészülten, új nyitvatartási rend szerint fogadják a látogatókat április 1-jétől. A Nemzeti Emlékhely október végéig hétfő kivételével minden nap – munkaszüneti és ünnepnapokon is – nyitva tart, a Városi Képtár-Deák Gyűjtemény és a Hetedhét Játékmúzeum pedig változtatott nyitva tartási rendjén.

 
A székesfehérvári Nemzeti Emlékhely a hétvégén, április 1-jén nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A város történelmi múltjának központi helyszíne október 31-ig, hétfő kivételével minden nap – ünnepnapokon is – 9 és 17 óra között fogadja a vendégeket.
 
A Szent István Király Múzeum szeretné, ha a 2013-as Szent István Emlékévben minél többen keresnék fel az István király Bazilikájának maradványait őrző emlékhelyet. Április 1-jétől változott a nyitva tartás rendje a Városi Képtár – Deák Gyűjteményben és a Hetedhét Játékmúzeumban.
 
A két intézménybe október 31-ig azonos időben, hétfő kivételével, munkaszüneti és ünnepnapokon is (május 1-jén, Pünkösd vasárnap, augusztus 20-án és október 23-án) 10 és 18 óra között látogathatnak el az érdeklődők
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >