Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Mezőgazdasági és kertészeti kiállítás a Bregyóban
Mezőgazdasági és kertészeti kiállítás a Bregyóban Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2013. április 22.

Image A hétvégén megnyitotta kapuit a Mezőgazdasági és Kertészeti Expo, melyet idén már hatodik alkalommal rendeznek meg április 20 – 21 - én Székesfehérváron, a Bregyó Szabadidőközpontban. A színpadi programok mellett színes vásári hangulattal, a magyar népi kézművesség látványosságaival, sok-sok virággal, vidámparkkal, állatsimogatóval, Fejér Termék vásárral várták a látogatókat.

 
Számos kiállítóval, vásárokkal, állatsimogatóval és programokkal vártak mindenkit a hétvégén a kertészeti kiállításra.
 
A rendezvény szombati megnyitóján Fejér megye nevében Törő Gábor, a megyei közgyűlés elnöke Székesfehérvár nevében Viza Attila környezetvédelmi tanácsnok, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, Zászlós Tibor köszöntötte az érdeklődőket.
 
 
 
A Mezőgazdasági és Kertészeti Expo szombaton és vasárnap is várta az érdeklődőket. Különböző növényeket lehetett megvásárolni, a gyerekek számára is sok játékkal és érdekességgel készültek a szervezők. A rendezvényen a Fejér Termék program keretein belül lehetőség nyílt kézműves termékeket, házi készítésű élelmiszereket vásárolni a megyéből.
 
 
 
Külön érdekessége volt az expónak, hogy egy retró kiállítással is készültek, melyen régi traktorok és mezőgazdasági eszközök voltak megtekinthetők.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >