Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Női bajnoki és Diákolimpia Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 23.

Image Egy időben rendezték Esztergomban a női bajnokság ötödik fordulóját és a Diákolimpiát.

 
Fehérvár Rugby Club - Szeged női bajnoki 5. forduló 40 - 0. / 21 - 0.
 
A fehérvári lányok bajnokesélyeshez méltóan végig irányították a mérkőzést.
Pontszerzők: Huszti Katalin 10 pont, Pap Helga 15. Sándor Sára 5. Kis Fanni 5 Pap Eszter 5 pont. Fehérvár Rugby Club - Barbariensz 36 - 5.
Bár az első célt az ellenfél vitte, azt követően végig fegyelmezett játékot produkált az FRC
Pontok: Pap Eszter 10. Huszti Katalin 10. Pap Helga 11. Sándor Sára 5 pont.
 
Fehérvár Rugby Club - Exiles. 5 - 29. / 5 - 7.
 
Az első célt az Exiles vitte nagy meglepetésre 0- 7. Egy célra törést követően Pap Eszter megsérült ezt kihasználva az Exiles azonnal célt vitt 0 12. bár Huszti Katalin szépített 5 pont 5 - 12. a Pap Eszter nélkül játszó fehérvári lányok összezavarodtak sorra kapták a célokat, végül 29 - 5 re kikaptak a budapesti lányoktól. Így csak a 3. helyért mérkőzhettek az Agárd ellen.
 
FRC - Agárd 10 - 19. /10 - 7.
 
Ez a mérkőzés is "jól kezdődött" a Fehérvár másik nemzetközi szintű játékosa Huszti Katalin megsérült a 2. percben, ennek ellenére Kis Fanni 5 pont megszerezte a vezetést. Majd az Agárd ismét átvette a vezetést 5 - 7. a félidő lefújása előtt Sándor Sára 5 pontos céljával 10 - 7 tel kezdődött a második félidő.
Az Agárd lányai megérezték a győzelem ízét, két célt és egy jutalom rúgást 12 pont értékesítettek és 19 - 10. re legyőzték a Fehérvárt.
 
"Az az előny az a négy pont a mit ősszel gyűjtött a Fehérvár az most egy fordulón elveszett. Innen nehéz lesz újból az élre kerülni." - nyilatkozta lapunknak Gyolcsos Ferenc.
 
Az Országos Rögbi Diákolimpiát is megrendezték Esztergomban, ahol a legkisebb vadkanfiúk és lányok nagyon szépen szerepeltek. Az U14-es lányok (Munkácsy Mihály Általános Iskola) életük első kontakt rögbi mérkőzéseit játszották, 3. helyezést értek el!
További eredmények: TAG U10 Tóvárosi Általános Iskola 2. hely, Tag U10 István Király Általános Iskola 3. hely, Kontakt U12 Táncsics Mihály Általános Iskola 5. hely, U14 Kontakt Hétvezér Általános Iskola 3. hely.
Az eredményhirdetés után az Üvegtigrisben ünnepeltek a csapatok.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >